• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slava Partizana vezana je za Bolonju: Jaramaz je ponosan!

Autori mondo.rs Autori Nebojša Marković

Ognjen Jaramaz govorio pred meč sa Virtusom u Bolonji. Pobjeda mnogo donosi "parnom valjku".

 Ognjen-Jaramaz-Partizan-Virtus-sportske-vijesti Izvor: MN PRESS

Košarkaši Partizana nisu imali mnogo vremena za opravak od derbija, ali ni za razmišljanje o utakmici koju su odigrali u ponedjeljak uveče o izgubili od Crvene zvezde.

Već narednog jutra crno-bijeli bili su u avionu za Bolonju, gdje ih u sredu uveče čeka vrlo važan meč Evrokupa protiv prvog favorita takmičenja Virtusa.

Možda će vas zanimati

"Derbi nam se odrazio više na mišiće nego na glavu. Moramo da se okrenemo sutrašnjem meču, nemamo vremena. Nismo imali ni puno vremena za odmor. Jutros smo doputovali, a do utakmice imamo 24 sata. Pokušavamo da se odmorimo, ali to je vrlo teško. U tri dana imamo dvije veoma važne i fizički zahtjevne utakmice. Otežavajuća okolnost je što imamo samo jedan trening da pripremimo meč sa Virtusom", rekao je Ognjen Jaramaz.

Partizan eventualnom pobjedom u Bolonji može znatno da olakša dalji put kroz Evrokup.

"Pred nama je veliki izazov, ali se nadam smo spremni da odolimo tom izazovu i da dobijemo utakmicu koja nam može mnogo donijeti", dodao je odlični košarkaš "parnog valjka".


Crno-bijeli su u Beogradu ubjedljivo pobijedili tim Saše Đorđevića. U srijedu ih čeka paklena atmosfra, ali ovaj put neprijateljska.

"Veoma težak zadatak nas čeka, da zaustavimo spoljne igrače Vitusa. To je ključ meča, da spriječimo njihovu kreaciju, to su glavni igrači. Pretpostavljam da će se truditi da što više igraju iz tranzicije, a na nama je da ih usporimo i onemogućimo Teodosića i Markovića i njihovim napadačkim namjerama", ocenio je Jaramaz.

Partizan i Virtus su 1992. vodili legendarne duele u četvrtfinalu Evrolige. Tim koji je tada kao trener vodio Željko Obradović uspio je da iznenadi favorita i eliminiše ga. Bila je to vjerovatno i najteža prepreka ka kasnijem osvajanju elitnog takmičenje. Tačno šest godina kasnije Virtus se revanširao crno-bijelima na Fajnal foru u Bolonji.

MONDO u Bolonji, gdje je Saša Danilović božanstvo


"Znam o tim utakmicama iz 1992. na osnovu video materijala koje sam gledao, dokumentarnih emisija. Znači mi, budi neki drugačiji osjećaj dolazak u ovu halu. Očekujem jako prijatnu, sportsku atmosferu, pomalo vatrenu, drago mi je što ću biti dio te priče. Ponosan sam donekle na sebe zbog svega toga", rekao je Ognjen Jaramaz.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC