• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bogdanović za pobjedu sa devet metara, pored dvojice, uz zvuk sirene - DA!

Autor mondo.rs

Spektakularan završetak utakmice u Teksasu koji je pripao "džezerima".

 Bojan Bogdanović trojka za pobjedu Jute Izvor: Guliver/AP Photo/Eric Christian Smith

Robert Kovington pogodio je trojku za vođstvo Hjustona (110:109) na 28 sekundi do kraja meča i bio je na putu da prvi put od dolaska u Teksas postane i heroj navijača, ali ga je u tome spriječio fantastični Bojan Bogdanović.

"Babo" je dobio loptu iz auta na 1,6 sekundi do kraja od Džoa Inglsa, okružen dvojicom uspeo je da se podigne na šut za tri - i da pogodi za pobedu Jute od 114:113 na gostovanju!

Možda će vas zanimati

 Uslijedilo je veliko slavlje košarkaša Jute koji igraju senzacionalno ove godine i pobjedom na ovoj utakmici preskočili su opravo Rokitse na tabeli Zapada od kojih imaju pobjedu više (34) uz odigran meč manje, pa su tako ispred njih samo Denver, L.A. Klipersi i L.A. Lejkersi.

Hladnokrvni hrvatski košarkaš Bogdanović na ovoj utakmici uopšte nije blistao, postigao je samo osam poena, ali na kraju je bio heroj svog tima.

Košgeterski je "džezere" vukao Džordan Klarkson sa 30 poena sa klupe, Mičel je dodao 24, a Konli još 20, dok je na drugoj strani ponovo glavna "osovina" bila ona Hardena (28/10/10) i Vestbruka (39/6/4), ali ni to nije bilo dovoljno za radost na kraju.

Trojka za pobedu.
Izvor: Youtube/Bleacher Report


Srpski košarkaši prethodne noći nisu izlazili na parket, a jedino smo mogli da vidimo Marka Gudurića - koga nije bilo u sastavu Memfisa. Grizlisi su slavili protiv Vašingtona u uzbudljivoj završnici (114:113).

Prava drama viđena je u duelu Oklahome i Bostona (111:112), gdje je Kris Pol takođe pogodio trojku u poslednjoj sekundi, ali samo kako bi smanjio razliku na "pola koša" razlike, ne i za trijumf svojih Tandera pred domaćim navijačima.

Na tom meču postigao je 22 poena, po dva više imali su Galinari i Gildžs-Aleksander, dok je na drugoj stranim sjajan bio Ol-star krilo Džejson Tejtum sa 26 poena i 11 skokova.

Dva produžetka smo vidjeli u duelu Atlante i Njujorka i na kraju slavlje tima iz Džordžije - 140:135 uz još jednu nestvarnu partiju Treja Janga. Mladi "plej" ubacio je 48 poena i imao još 13 asistencija, dok je imao i svesrdnu pomoć Džona Kolinsa sa 32 poena i 16 skokova.

Vredna isticanja je i partija Dejmijana Lilarda koji je 13. put od početka 2019. godine ubacio više od 30 poena, konkretno 33, ovoga puta u pobjedi protiv Majamija (115:109).



REZULTATI

Oklahoma siti - Boston 111:112
Atlanta - Njujork 140:135
Filadelfija - Čikago 118:111
Vašington - Memfis 99:106
Hjuston - Juta 113:114
Klivlend - L.A. Klipers 92:133
Portland - Majami 115:109


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC