• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Crvena-zvezda-Baskonija-uzivo-TV-prenos-Sport-klub-live-stream-rezultat
 Crvena-zvezda-Baskonija-uzivo-TV-prenos-Sport-klub-live-stream-rezultat

Potpuna nemoć Zvezde u Vitoriji

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Poptuno jalova i bezidejna igra Zvezde, pobeda Baskonije nije dolazila u pitanje

 Crvena-zvezda-Baskonija-uzivo-TV-prenos-Sport-klub-live-stream-rezultat Izvor: MN PRESS

Nije Baskonija uopšte ostavila utisak nepobedive ekipe, ali je Crvena zvezda večeras delovala neorganizovano, nemoćno i bezidejno, sa igrom u odbrani tek na mahove i praktično bez organizovanog napada.

Zato na kraju i ne čudi siguran trijumf Baskonije 71:56 (21:15, 18:13, 15:15, 17:13).

Oba tima sada imaju po 11 pobeda, ali je Baskonija bolja u međusobnim susretima, jer je trijumfovala i u Beogradu. Iako teorija i dalje postoji, ovo je verovatno kraj Zvezdine borbe za Top 8, a sada joj predstoje mnogo važniji mečevi u ABA ligi.

Zvezda je povremeno dobro igrala u odbrani, ali samo na mahove, ali slab šut i loša organizacija napada doveli su do ovakvog rezultata. Crveno-beli su od početka krenuli jako u odbrani i uspeli su u tome, poveli 7:2.

Ta odbrana nije dugo trajala, tako da je Baskonija počela da pronalazi rupe u odbrani i stigla do prvog vođstva 8:7. Posle toga smo gledali rezultatsku "klackalicu", koju je prekinula Baskonija serijom 11:2.

Panter je bio raspoložen i individualnim akcijama je držao svoj tim na jednocifrenoj prednosti. Večeras smo videli i Kalina Lukasa na terenu, ali ni on nije pokazao mnogo.

Baskonija je potpuno zatvorila Bilija Berona, ali nije potpuno "isključila" Zvezdu, koja je u finišu prvog poluvremena imala priliku da izjednači, pa čak i da preokrene, ali je potrošila baš mnogo napada za tako nešto.

Baskonija je skoro sve vreme igrala presing u odbrani i tako uspešno omela organizatore igre gostiju. Domaćin je na poluvremenu imao 11 poena prednosti.

Zvezda je dobro počela drugo poluvreme, imala je ponovo šansu da sustigne domaćina, napravila je seriju 8:2, ali je ponovo stala, što je Baskonija u potpunosti iskoristila. Sve što joj je trebalo za to je da nastavi da igra kao tim.

Treća četvrtina završena je 15:15 i to je bio maksimum Zvezde večeras. U poslednjoj deonici Baskonija je uspela jednom da povede i sa 21 razlike, ali je Zvezda na kraju ublažila poraz.

Baskonija: Gonzales 3, Kriston 5, Henri 3, Džening 3, Diop 8, Garsija, Fol 3, Šengelija 18p, 5sk, Dragić 3, Šilds 15p, 6sk, Polonara, Erik 10p, 5sk.

Crvena zvezda: Panter 12, Braun 10, Perperoglu 1, Davidovac 2, Lazić 3, Beron 7, Gist, Lukas 2, Jagodić-Kuridža 4, Simanić, Odžo 2, Štimac 13p, 7sk.

Autor mondo.rs
22:41

Meč je odavno rešen, a utakmica je sada gotova

Na kraju, pobeda Baskonije 71:56

22:35

Baskonija ima 19 poena prednosti manje od tri minuta pre kraja

Baskonija je povela 68:49, 2:43 i jasno je da će dobiti ovaj meč, jer Zvezda prosto ne igra košarku, već se svodi na skup pojedinačnih akcija.

22:30

Gotovo?

Serija Baskonije 14:4 - 64:47, tajm-aut. Do kraja je ostalo 4:22, ali to nema veze, jer Zvezda deluje apsolutno bezopasno i ne igra timski.

22:27

Baskonija odlazi na "+17"

Posle skoro tri minuta bez poena, Šengelija pogađa trojku za "plus" 17 Baskonije! 62:45, šest minuta pre kraja. Uz ovakvu bezidejnu igru Zvezde, deluje za sada nenadoknadivo.

22:24

Dugo vremena bez poena, nerezonski šutevi, ali Baskonija sigurno vodi

Gde je Diop stao u trećoj, nastavio je i u trećoj četvrtini: 56:43, najveća prednost Baskonije. Davidovac je posle toga dao dva bacanja, a Henri jedno. 57:45 - dugo stoji taj rezultat, mnogo napada je prosto bačeno. Vreme ističe, iako sve vreme deluje da bi Zvezda boljom igrom mogla ovo da stigne.

22:18

Baskonija ima 11 poena prednosti pred poslednju četvrtinu

Diop sam kao duh sa "kapice" postiže koš za 54:43. Zvezda nije iskoristila još jedan napad, tako da je Baskonija povratila prednost sa poluvremena. Ostaje još 10 minuta. Ovo apsolutno može da se preokrene, ali ne uz ovakav nastup Zvezde.

22:14

Baskonija odbila još jedan napad

Odžo faulira Diopa, koji postiže oba bacanja. Ponovo je devet razlike za Baskoniju 52:43. Imala je Zvezda lepu šansu da izjednači i preokrene, ali je za sada prokockala jer teško postiže koševe.

22:10

Zvezda propušta mnogo prilika, pet razlike je

Utakmica je na kratko bila prekinuta zbog odlepljene reklame. Braun je pogodio jedno bacanje, to je bila serija Zvezde 8:2. Prekida to Šengelija dvojkom. Mogli su gosti da preokrenu, ali opet nisu imali rešenja u napadu, čime su Baskoniji dali prostora. 46:41 trenutno.

22:06

Dobar početak drugog poluvremena

Posle boljeg šuta, Zvezda ulazi u ritam i u odbrani. Sada bi trebalo da zadrži taj tempo za manje briga. Braun postiže svoju prvu trojku i privodi Zvezdu na 44:38. Posle još nekoliko napada, Braun je fauliran za bacanja. Televizijski tajm-aut.

22:01

Crveno-beli popravili procenat šuta

Branko Lazić pogađa trojku posle minut igre, ali Kriston uzvraća. Jagodić-Kuridža daje koš sa poludistance. Razlika se ne topi, ali procenat šuta hrabri.

21:58

Počinje drugo poluvreme, hoće li se Zvezda popraviti

Prvo i osnovno je da ne igra na mahove, nego da bude konstantna, po mogućstvu na oba kraja terena. Crveno-beli su u prvom poluvremenu na momente igrali odličnu odbranu, ali u napadu nije bilo ideje i sve se svodilo na individualne akcije. Baskonija igra kao tim, ali ne deluje nepobedivo za sad.

Setimo se da je Zvezda ove sezone više puta počinjala da igra tek u poslednjoj četvrtini.

Petorka gostiju na poletku drugog poluvremena je ista kao na početku meča.

21:43

Baskonija stiže do maksimalne prednosti

Perperoglu i Dragić su razmenili po bacanje, prednost se nije menjala. Baskonija je skoro celo prvo poluvreme igrala presing po celom terenu, što je dovelo mnogo problema Zvezdi.

Crveno-beli su imali šest izgubljenih lopti u prvom poluvremenu. Boriša Simanić je za nešto manje od pet minuta u igri sakupio tri faula.

Erik 22 sekunde pre kraja pogađa oba penala i donosi Baskoniji prvu dvocifrenu prednost na meču, 39:28. Iako je Zvezda imala skoro ceo napad, dozvolila je sebi da on istekne.

Zvezda iz igre šutira 12/30. Panter je postigao 10 poena za Zvezdu, dok je Šengelija dao 11 za Baskoniju.

21:37

Konačno prekid "suše", nažalost, u korist Baskonije

Posle puna dva minuta bez poena, Erik se nekako probio i zakuca, onda Dragić posle kontre ponovo dovodi Baskoniju na devet poena razlike - 36:27. Gavrilović nema izbora, tajm-aut.

21:33

Svi igrači Zvezde dobili priliku

Dobro funkcioniše Zvezdina odbrana u prvom delu druge čertvrtine, ali ne koristi nekoliko dobrih napada. Erik je konačno probio crveno-beli "bedem" i dao koš za Baskoniju. U igri je i Perperoglu - svih 12 igrača Zvezde upisalo je minute danas. Posle 16 minuta igre, rezultat je 32:27.

21:28

"Upisao" se Lukas, Zvezda prilazi

Kalin Lukas postiže prve poene u Zvezdi - 28:21. Lukas promašuje trojku, ali Odžo hvata ofanzivni skok. Lopta završava kod Pantera, koji daje trojku i smanjuje vođstvo Baskonije na 28:24.

21:25

Baskonija ima maksimalnu prednost do sada

Šengelija "otvara" četvrtinu trojkom, odgovara Odžo iz reketa. Panter iz solo akcije probija i daje koš. Šengelija odgovara svojim 11. poenom preko Gista, koji očigledno ima problema da čuva centra Baskonije.

Davidovac gubi loptu, Šilds daje koš iz kontre i ponovo je "plus" devet za Baskoniju. Gavrilović zove tajm-aut.

21:22

Evo i Lukasa

Kalin Lukas je debitovao za Crvenu zvezdu na početku druge četvrtine u Vitoriji. Da vidimo šta može novo Zvezdino pojačanje

21:19

Serija Baskonije za vođstvo na kraju prve četvrtine

Andrija Gavrilović uvodi Pantera, Gista i Odža, ali Zvezdin napad stoji, a reket nije zatvoren. Braun je pogodio iz daljine i priveo crveno-bele na 15:12. Morali bi Beograđani sa Gistom i Odžom u igri da bolje grade koš, ali to se ne dešava. Na pola minuta pre kraja prve četvrtine, Džening postiže trojku, a Gist faulira Fola u borbi za skok i pravi faul.

Fol pogađa jedno bacanje za vođstvo od 21:13. To je serija 11:2 Baskonije, koju konačno prekida Panter za 21:15 na kraju prve četvrtine.

21:13

"Klackalica" se i dalje klacka u Vitoriji

Ekipe se menjaju često u prednosti, posle skoro svakog napada. Baskonija je istrošila jedan tajm-aut, ali izmena nije bilo. Zvezda je za trenutak popustila u defanzivnom skoku, što Šengelija odmah kažnjava, 12:11. Baskonija je maksimalno raširila odbranu i oterala Zvezdu iz svog reketa.

21:08

Baskonija stiže do prvog vođstva, gledamo "klackalicu"

Posle 2:7, Baskonija trojkom Šengelije i poenima Kristona i Šildsa, Baskonija dolazi do prvog vođstva, 8:7, ali Štimac odmah vraća prednost. Tačno je polovina prve četvrtine.

21:03

Zvezda meč počinje jakom odbranom i vođstvom

Crvezna zvezda je povela trojkom Bilija Berona posle 72 sekunde. Beograđani u početku igraju odličnu odbranu, gde funkcionišu sve linije. Gosti su poveli 5:0 posle koša štimca.

21:02

Podrška Lamoniki pred početak utakmice

Glavni sudija meča je Luiđi Lamonika, koga su nedavno napali huligani. Publika i igrači oba tima pozdravili su aplauzom poruku "Stop nasilju".

20:57

Utakmica samo što nije počela, ovo su startne petorke

UKRATKO

  • Crvena zvezda ima 10 pobeda, Baskonija jednu manje
  • Dragan Šakota nije otputovao sa ekipom
  • Zvezdu posle ovoga čeka jako važan meč u ABA ligi
učitaj još +

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dok Holidey

Covicu dovedi krstenog trenera ovo je uzas od sezone.

Najnovije