• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Čudne dvije nedjelje poslije Kupa Srbije za Zvezdu"

Autor mondo.rs

"Samo smo djelimično ispoštovali plan", rekao je Andrija Gavrilović poslije poraza u Vitoriji.

 Baskonija-Crvena-zvezda-56-71-izjava-Andrija-Gavrilovic Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda mts ubjedljivo je poražena na gostovanju Baskoniji (71:56), pa je tako na osam kola do kraja regularnog dijela sezone u Evroligi - sve dalje od mjesta koje vodi u plej-of.

Aktuelni šampion ABA lige i Srbije ne nalazi se u dobrom momentu poslije šokantnog poraza u finalu Kupa Srbije protiv Partizana, nisu uspeli da se "dignu" protiv CSKA, dok na gostovanju u Vitoriji, bez prvog trenera Dragana Šakote, energija nije bila na zavidnom nivou.

Možda će vas zanimati

Vođenje utakmice preuzeo je Andrija Gavrilović, kome ta uloga ove sezone nije strana, ali sem solidne reakcije na početku treće dionice - Zvezda nije uspjela da parira Baskoniji.

"Prvo moram da čestitam Baskoniji na dobroj utakmici i zasluženoj pobjedi. Mislim da su posljednje dvije nedjelje bile čudne za nas zbog pauze poslije Kupa Srbije, morali smo da treniramo i radimo malo više, uostalom kao i Baskonija. Pripremili smo se na ono što smo htjeli da zaustavimo, to je jaka odbrana i kontre poslije dobre odbrane, kao i njihove visoke igrače...", kazao je Gavrilović i dodao:

"Na kraju smo to samo djelimično uspjeli. To vam govori 56 poena, što očigledno znači da nismo našli način da kaznimo njihovu odbranu, kao ni kako da bolje odigramo u napadu. Na kraju, njima smo dopustili visok procenat šuta za dva poena, oko 60%, i to je ono što je odlučilo meč".

Crvenoj zvezdi mts predstoji izuzetno važan meč u ABA ligi već u nedjelju protiv Cedevite Olimpije (21 čas), direktnog rivala za plej-of takmičenja.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC