• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dirljiva poruka malih kineskih košarkašica svojim drugaricama iz Srbije

Autor Pavle Knežević

Sve ih spaja košarka, odnosno Pokret za žensku košarku Marine Maljković.

 Dirljiva poruka malih kineskih košarkašica svojim drugaricama iz Srbije Izvor: MN PRESS

U vreme pandemije virusa korona nešto što nam je svima potrebno jeste solidarnost. Još jedna je stigla, naravno, iz Kine, pošto izgleda veze dva naroda postaju sve jače.

Podrška sada stiže od malih kineskih košarkašica Marine Maljković i njenog Pokreta za žensku košarku.

Možda će vas zanimati

Selektorka Srbije je još u februaru javno izrazila solidarnost sa kineskim narodom tokom pandemije.

Tada su devojčice iz Pokreta za žensku košarku "Marina Maljković" iz Srbije poslale slike i video snimke svojim malim kineskim drugaricama, uz najlepše poruke što ranijeg povratka u redovno stanje, kao i predloge kako mogu vežbati košarku u uslovima karantina.

Kako je virus krenuo da se širi svuda po svetu, stigao je u Srbiju, što je dovelo do vanrednog stanja u zemlji.

To je bila prilika da se male Kineskinje "revanšiju" svojim drugaricama iz Srbije istom merom. Poslale su brojne poruke podrške, fotografije i video snimke u kojima se solidarišu na našim narodom i žele što brži oporavak i povratak u normalu.

View this post on Instagram

Solidarnost na delu malih Marininih košarkašica⛹‍♀️⛹‍♀️ Čvrsto i iskreno prijateljstvo srpskog i kineskog naroda još jednom se pokazalo na delu i to u najtežim trenucima po čovečanstvo, kada je solidarnost jedna od najbitnijih stvari na umu. Pre više od mesec dana, kada je korona virus počeo da se širi u Kini, devojčice iz Pokreta za žensku košarku Marina Maljković iz Srbije su poslale slike i video snimke svojim malim kineskim drugaricama uz najlepše poruke što ranijeg povratka u redovno stanje, kao i predloge kako mogu vežbati košarku u uslovima karantina. Kako je virus krenuo da se širi svuda po svetu, tako su se pojavili i prvi zaraženi u Srbiji. Posledica takvog stanja je trenutna situacija u zemlji, pa su se male Kineskinje revanširale svojim drugaricama iz Srbije istom merom. Poslale su brojne poruke podrške, fotografije i video snimke u kojima se solidarišu na našim narodom i žele što brži oporavak i povratak u normalu. Pokret za žensku košarku Marina Maljković počeo je sa radom pre godinu dana u Kini i za to vreme treneri iz Srbije su prema planu i programu Marine Maljković obučavali i radili sa malim Kineskinjama i uvodili ih u sve košarkaške tajne. U novembru mesecu prošle godine, u Šangaju je otvorena i košarkaška akademija koja nosi ime selektorke srpske reprezentacije i osnivača Pokreta za žensku košarku. Pridržavajte se uputstva i ostanite zdravi❤️

A post shared byPokret Marina Maljković(@pokret_mm) on

Bravo, deco!

Pokret za žensku košarku "Marina Maljković" počeo je sa radom pre godinu dana u Kini i za to vreme treneri iz Srbije su prema planu i programu Marine Maljković obučavali i radili sa malim Kineskinjama i uvodili ih u sve košarkaške tajne.

U novembru mesecu prošle godine, u Šangaju je otvorena i košarkaška akademija koja nosi ime selektorke srpske reprezentacije i osnivača Pokreta za žensku košarku. Marina Maljković u tom gradu radi kao trener.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC