• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Melo (nije) ljubomoran na Miličića: Možda bih sa Detroitom uzeo 2-3 prstena

Autor Milutin Vujičić

Prvo nije mogao da se seti, a onda je pomislio šta bi bilo sa njim da je otišao u Detroit...

 Karmelo Entoni (nije) ljubomoran na Darka Miličića: Možda bih sa Detroitom uzeo 2-3 prstena Izvor: Guliver/Brian Bahr/Getty Images

Samoizolacija kod kuće u "najsušnijem periodu" bez sporta kog možemo da se setimo naterale je i poznate košarkaše da se upuste u nostalgične priče i prisećanja na stara vremena...

Tako su legendarni košarkaši Dvejn Vejd i Karmelo Entoni putem Instagram "lajva" ćaskali pred navijačima o jednom od najboljih draftova u istoriji - čuvenom iz 2003. godine, baš onom na kome su i oni izabrani.

Možda će vas zanimati

"Melo" je kao treći pik završio u Denveru, i sada nastupa za Portland, dok je Dvejn Vej kao peti pik otišao u Majami, a prošlog leta odlučio je da završi sezonu.

Prisećajući se tog drafta D-Vejd je spomenuo i drugog pika Darka Miličića, koga je birao Detroit, a koji nažalost jedini od prvih pet sa drafta nije napravio bolju karijeru, na šta se Entoni prvo zbunio, kao da nije mogao da se seti o kome se uopšte radi.

Miličić je biran odmah posle Lebrona, dok je Karmelo došao kao treći pik, a kako on kaže, iako jedini od prvih pet nije osvojio prsten - sve je dobro ispalo za sve.

"Slušaj, na kraju se sve završilo kako je trebalo! Ti (Dvejn Vejd prim. aut) si otišao u Majami, pogledaj gde sada gde si, to je tvoj dom. Lebron je otišao u Klivlend, ja u Denver...".

"Sve je prošlo dobro za svakog od nas. Ne znam, možda jedino da sam otišao u Detroit možda bih osvojio dva ili tri prstena, ali ne znam kako bi se ostale stvari posložile u životu", sa dozom rezervisanosti kazao je Entoni koji je nastupao za Denver, Njujork, Oklahomu, Hjuston i Portland i sa kojima nije uspeo da dođe do prstena.

Možda bi i za Miličića bilo bolje da je otišao u neki drugi klub, a ne u Detroit s kojim je odmah u premijernoj sezoni osvojio šampionski prsten?

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC