• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nebojša Čović: Nemoguće je dati odgovor na pitanje koje ste postavili...

Autor Milutin Vujičić

Tema je naravno košarka širom Evrope.

 Nebojsa-Covic-korona-virus-Evroliga Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda mts nije se često oglašavala od prekida sportskih takmičenja u kojima se takmiče, usljed pandemije korona virusa, samo je prvi čovjek kluba Nebojša Čović tokom marta poručio da nije vrijeme za priče o sportu - nego treba sačuvati živote.

Isti stav Čović je ponovio i u razgovoru za specijalizovani košarkaški portal "Jurohups" koji je odlučio da kontaktira sve klubove koji se takmiče u Evroligi, čiji se epilog za sada ne zna.

Možda će vas zanimati

"Praktično je nemoguće odgovoriti na pitanje koje ste postavili", poručio je Nebojša Čović koji je dodao da je situacija, ne samo u Srbiji, nego globalno, izuzetno teška i kompleksna i da je naravno prioritet sačuvati živote.

"Kada prođe opasnost od COVID-19 virusa, za šta nemamo nikakvu prognozu, prilično je jasno da će zbog posljedica ove pandemije, kako lokalno tako i globalno, biti potrebno promijeniti sve segmente života, ne samo sporta. To će prvo udariti ekonomske sisteme svih zemalja i neizbježno će dovesti do zahtjeva za promjenama u sportu".

Nebojša Čović je rekao da je najveći problem to što je "cijeli svijet iznenađen", i da se kod pandemije uvijek otvara mnogo nepoznatih - na koje mi nemamo odgovor.

"Bićemo spremni da pričamo na sve teme kada se stvore uslovi i kada budemo bezbjedni od korona virusa. Do tada, ponavljam, prioritet je sačuvati živote, tako da koristim ovu priliku da u ova teška vremena poželim zdravlje svim igračima i predstavnicima klubova širom Evrope", zaključio je Nebojša Čović u razgovoru za "Jurohups".

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC