• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dva sata posla za 100 miliona dolara? Samo bi Džordan ovo odbio!

Autor Milutin Vujičić

Trebalo je samo da se pojavi na događaju, ali ih je odmah odbio...

 Majkl-Dzordan-odbio-100-miliona-dolara-za-dva-sata-pojavljivanja Izvor: Guliver, Brian Bahr/Getty Images North America

Najveći NBA superstar Majkl Džordan završio je košarkašku karijeru 2003. godine, a dobro je poznato da je i van terena znao dobro da "unovči" svoju popularnost.

Džordan je mnogo novca zaradio od brenda "Air Jordan", postao je suvlasnik Šarlota, pa prvi milijarder u NBA istoriji, a  sada je i jedan od najbogatijih ljudi u SAD. Ipak, klonio se javnih okupljanja od penzionisanja, pa čak i kada mu je ponuđen veliki novac.

Možda će vas zanimati

Njegov agent Dejvid Falk, koji ga je nagovorio da pristane na dokumentarlni serijal "The Last Dance", ispričao je da je Majkl Džordan vrlo oprezan kada su u pitanju novi projekti.

"Prije tri godine ponuđeno mu je 100 miliona dolara, a sve što je trebalo da uradi jeste da se pojavi na dva sata gdje bi taj dogovor bio saopšten. Naravno, uz davanje prava na svoj lik i djelo. Ipak, on je to odmah odbio...", rekao je Majkl Džordan.

Dejvid Falk nije objasnio o kakvom se tačno ugovoru radi, kako nikoga ne bi doveo u nepriliku, ali je jasno da je to nešto što se "njegovom letećem visočanstvu" nije dopalo.

"Bog ga blagoslovio. Toliko je uspješan da mu to dozvoljava šansu da radi šta god hoće ili da ne radi stvari koje ne želi. Zaista mu se divim zbog toga. Veoma je pažljiv kada bira u koje će se stvari uključiti", ispričao je njegov agent.

Majkl Džordan je inače profesionalnu karijeru počeo 1986. godine i smatra se najboljim košarkašem u istoriji sporta pošto je sa Čikagom čak šest puta bio NBA šampion.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC