• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rodman u krevetu sa Karmen, a Džordan kuca na vrata hotelske sobe...

Autor mondo.ba

Legendarni košarkaš Čikago Bulsa Majkl Džordan letio je 1.747 kilometara do Las Vegasa kako bi Denisa Rodmana odveo na trening.

 Majkl Džordan, Denis Rodman, Karmen Elektra, Las Vegas Izvor: Gulliver/Getty images, Jonathan Daniel

"Njegovo leteće visočanstvo" nije imao previše razumijevanja za ponašanje Denisa Rodmana izvan parketa.

Čak je morao jednom da otputuje iz Čikaga u Las Vegas kako bi izvukao Rodmana iz kreveta i natjerao da se vrati na trening, otkriveno je u najnovijoj epizodi dokumentarnog filma ESPN-a "Last Dance", koja je posvećena šampionskom pohodu Bulsa u sezoni 1997/98.

Možda će vas zanimati

U dokumentarcu je prikazano da je NBA klub tolerisao Rodmanovo ponašanje, čak i omogućio sjajnom skakaču "bikova" da u sred sezone ode na odmor iako se s time nije slagao Džordan.

Epilog cijele priče je da je M-Džej putovao 1.747 kilometara kako bi izvukao saigrača iz hotelske sobe, koju je dijelio sa tadašnjom djevojkom Karmen Elektrom.

Govoreći o "incidentu", Džordan je priznao da se nije slagao sa Rodmanovim napuštanjem ekipe, zbog čega je uložio protest šefovima "bikova".

"Ako ga pustite da ode na odmor, više ga nećemo vidjeti. Ako to bude Vegas, sigurno ga nećemo vidjeti. Nije se naravno vratio na vrijeme, morali smo da ga izvučemo iz kreveta. Neću da kažem šta se dešavalo u njegovom krevetu, gdje je bio i s kim, bla, bla, bla", izjavio je Džordan.

Izvor: Gulliver/Getty images, Steve Graysone

Ali, o svemu je progovorila američka glumica.

"Zabava je počela odmah. Išli bismo u njegov omiljeni restoran, potom u noćni klub, a poslije bismo satima bili na after partijima, nismo nikako prestajali. Definitivno je bio profesionalni rizik biti Denisova djevojka. Bio je divlji", rekla je Karmen i nastavila.

"Začulo se kucanje na vratima, bio je to Majkl Džordan, a ja sam se sakrila. Nisam željela da me vidi takvu, pa sam šmugnula iza kreveta i pokrila prekrivačem. Rekao je samo: ' Ma daj, idemo na trening'".

Uprkos razularenom ponašanju van terena, Rodman nije izgubio kvalitet igre na parketu, pa je prema tvrdnjama u dokumentarcu, i tada nadmašio sve saigrače na treningu, ali i na utakmicama.

Rodman je te sezone bio važan šraf u pohodu na NBA titulu, do koje su "bikovi" stigli pobjedom nad Juta Džezom.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC