• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ponovo ratuju PAO i Evroliga: Mafijaši nas zajeb***ju!

Autor Dušan Ninković

Kontroverzni vlasnik grčkog tima je već bio u sukobu sa elitnim košarkaškim takmičenjem u Evropi.

 Evroliga-rekacija-Panatinakos-Dimitris-Janakopulos-odgovor-Djordi-Bertomeu Izvor: Handout/Getty Images Europe, Guliver

Ne treba mnogo da Dimitris Janakopulos započne svađu sa Evroligom. Ovog puta otvorio je front na Instagramu, gdje je kačenjem dva ''storija'' pecnuo takmičenje kojim upravlja Đordi Bertomeu.

Nakon što se saznalo da Evroliga i Evrokup neće biti nastavljeni, a da će naredne sezone u eliti igrati isti timovi, stidljivo se pominje da to neće biti baš tako. Zapravo, radi se o odlasku Panatinaikosa iz Evrolige i prelasku pod okrilje FIBA.

Možda će vas zanimati

Za sada nema preciznijih informacija, ne treba očekivati ni da ih bude u bliskoj budućnosti, ali ta glasina postoji i daleko se čuje. Toliko da je na nju morao da reaguje i Katalonac koji upravlja Evroligom.

On zna ko bi mogao da naslijedi Grke u takmičenju, ukoliko kontroverzni vlasnik odluči da se Panatinaikos ne takmiči naredne sezone. Ali, ne može njegova izjava da prođe bez reakcije?

''Kako je moguće da takmičenje koje postoji 20 godina ne može finansijski da se izbori sa ligom koja je tek osnovana i koja još uvijek nije privukla velike timove'', zapitao se Janakopulos u prvoj poruci.

Uslijedila je odmah još jedna, mnogo problematičnija.

''Znači, ne postoji bolji scenario od toga da nas mafijaši za***avaju... Da budemo tretirani sa nepoštovanjem, ucjenjivani da se pridržavamo diktature, da se ne isplaćuju pare na vrijeme, da se ne govori o budućim isplatama?'', glasio je tekst drugog ''storija''.

Dimitris Janakopulos je Panatinaikos naslijedio 2012. godine, nakon što su njime upravljali otac Pavlos i stric Tanasis. Pored problema sa Evroligom, Dimitris je poznat i po svojim brojnim sukobima sa Olimpijakosom u grčkoj košarci. Na sastanku Evrolige, tim iz Atine je jedini bio za nastavak takmičenja.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC