• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DOBRA VEST ZA PARTIZAN? Ako PAO istupi, neko drugi uskače u Evroligu!

Autor Milutin Vujičić

Đordi Bertomeu prokomentarisao navodna pisanja o (novom) nezadovoljstvu gazde Panatinaikosa.

 Partizan Evroliga ako istupi PAO Izvor: MN PRESS

Evroliga je u ponedeljak "presekla" i označila kraj u svoja dva takmičenja, ali ne jednoglasnom odlukom klubova vlasnika "A" licence.

Samo je grčki Panatinaikos bio protiv, smatrajući da će prekidom sezone izgubiti mnogo novca, pa je odmah posle tog sastanka počela da kruži informacija da kontroverzni vlasnik "zelenih" razmišlja o tome da njegova ekipa istupi iz Evrolige.

Možda će vas zanimati

To nije prvi put da su Janakopulos i Bertomeu "zaratili", a prvi čovek Evrolige deluje kao da mu je već dosadilo da se svađa sa Atinjanima.

"Nije prvi put da to čujemo", rekao je Bertomeu za španski list "El Pais".

"Sa Panatinaikosom je najbolje imati strpljenja i naterati ih da sami vide. Ipak, Panatinaikos zna da nema bolji scenario van Evrolige, samo lošiji. To je laka odluka za svakog ko razume materiju. I pored činjenice da su već govorili o ovome, to se nikad nije desilo".

Šta će se desiti ako na kraju ipak Panatinaikos istupi?

"Ako se to desi, ako oni napuste Evroligu, onda će ući neki drugi tim. Pre nekoliko godina imali smo Beneton Trevizo, Montepaski...", rekao je Đordi Bertomeu i time obradovao i navijače Partizana koji se nadaju da bi njihova ekipa ipak mogla da završi u Evroligi.

Naravno, nadaju se i u Virtusu, koji je očekivao vajld-kard za narednu sezonu Evrolige, ali zbog poništavanja takmičarske 2019/20 - učesnici su ostali identični.

Tako je od predstavnika ABA lige novi-stari učesnik Evrolige Crvena zvezda, dok je Partizanu ponuđeno "garantovano" mesto u Evrokupu, s tim da će se crno-beli o planovima za narednu sezonu oglasiti na konferenciji za medije zakazanoj za 4. jun.

Partizan je pre pandemije korona virusa išao ka Evroligi jer su se plasirali u četvrtfinale Evrokupa i držali su prvo mesto na tabeli ligaškog dela ABA lige, ali oba takmičenja su poništena.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC