• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Virtus hoće u Evroligu, Evroliga hoće Virtus!

Autor Milutin Vujičić

"To je važna zemlja za nas", poručio je Đordi Bertomeu.

 Djordi-Bertomeu-Virtus-hoce-u-Evroligu Izvor: MN PRESS

Evroliga je u ponedeljak proglasila kraj sezone, i to bez šampiona, a odmah je najavljeno da ćemo i u takmičarskoj 2020/21 gledati iste ekipe!

Srbiju će ponovo predstavljati Crvena zvezda, dok je Partizanu "garantovano" mesto u Evrokupu, međutim zbog nezadovoljstva Panatinaikosa ni to nije "zacrtano". Prvi čovek takmičenja Đordi Bertomeu potvrdio je da PAO razmišlja o istupanju iz Evrolige, a vrlo odlučno im je poručio da će lako pronaći zamenu za njih ukoliko se odluče na taj korak.

Možda će vas zanimati

Ko bi to mogao da bude?

"Jurohups" je spomenuo Partizan i Virtus, timove koji su najviše pokazali ove sezone u Evrokupu, a koji zbog prekida sezone nisu uspeli kroz ovo takmičenje da obezbede prolaz u Evroligu.

Prethodno se spekulisalo o proširenju Evrolige i "vajld-kardu" za Virtus, a da "gde ima dima ima i vatre" potvrdila je izjava Đordija Bertomeua za španski list "El Pais" gde je potvrdio da su i te kako zainteresovani za tim iz Bolonje.

"Želimo i drugi tim iz Italije, to bi bilo dobro za Evroligu", rekao je prvi čovek Evrolige i time nagovestio da bi u budućnosti Virtus mogao da dobije pravo učešća uz Armani.

"Od kada je Segafredo preuzeo Virtus, došli su kod nas sa idejom da žele da igraju Evroligu. Planiraju da sagrade halu od 15.000 mesta u Bolonji, a mi iz Evrolige želimo još jedan klub iz Italije pošto bi to bilo dobro za sve nas".

"To je važna zemlja za nas, a Virtus se vratio...", poručio je Đordi Bertomeu.

Podsetimo, Virtus predvodi bivši selektor "orlova" Saša Đorđević dok su u ekipi Miloš Teodosić i Stefan Marković, a spekulisalo se da bi i Miroslav Raduljica mogao da im se pridruži.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC