• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Igokee o FIBA LŠ: Rivali jaki, ali želimo u grupnu fazu!

Autor mondo.ba

"Igosi" će predstojeći jeseni igrati u kvalifikacijama za FIBA Ligu šampiona

 Dragan Bajić Igokea želimo u grupnu fazu FIBA Liga šampiona Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Košarkaši Igokee iz Aleksandrovca učestvovaće predstojeće jeseni u kvalifikacijama za FIBA Ligu šampiona.

Sigurno mjesto u grupnoj fazi ovog takmičenja ima već 28 ekipa, dok će se 16 klubova kroz kvalifikacije boriti za popunu preostala četiri mjesta. Takmičenje u kvalifikacijama trebalo bi da počne 15. septembra, a žrijeb je planiran za srijedu, 15. jul.

Možda će vas zanimati

"Velika stvar za nas je da igramo kvalifikacije za FIBA Ligu šampiona. Imao sam priliku da učestvujem u takmičenju 2013. godine, a sada je to još atraktivnije. Mnogi klubovi koji su bili prijavljeni nisu dobili šansu ni da igraju u kvalifikacijama. S obzirom na rejting naših klubova i bh. košarke, nije bilo realni ni očekivati da možemo direktno u grupnu fazu, ali definitivno ćemo učiniti sve da to uradimo kroz kvalifikacije. Ovo su jako ozbiljni timovi, rumunski Kluž sa klupe vodi Duško Vujošević, Anvil je ekipa sa ogromnim budžetom, ko god dolazi iz grčke lige je neugodan, London ima velike planove. Svi ulažu mnogo novca i svi žele u grupnu fazu. Sigurno da je potrebno malo sreće u žrijebu, ali imajući u vidu kakav tim pravimo, mislim da ćemo parirati svima, a siguran sam i dati sve od sebe da ostvarimo cilj. Vjerujem da ćemo svi dati maksimum da napravimo iskorak i ostvarimo veliki uspjeh te se plasiramo u Ligu šampiona", rekao je za "Euro Blic" trener Aleksandrovčana Dragan Bajić.

Podsjetimo, svi učesnici kvalifikacija su: Anvil (Poljska), Baken Bers (Danska), Balkan Botevgrad (Bugarska), Mons (Belgija), Dnjipro (Ukrajina), Groningen (Holandija), Friburg (Švajcarska), Hapoel Tel Aviv (Izrael), Igokea (BiH), Iraklis (GRE), Keravnos (Kipar), London Lajons (Velika Britanija), Neptunas Klaipeda (Litvanija), Sporting (Portugal), Cmoki-Minsk (Bjelorusija) i Kluž (Rumunija).

Ekipu Igokee do sada su pojačali Taj Voler, Džeki Karmajkl, Edin Atić, Stefan Fundić, Marko Jošilo, Entoni Klemons i Dragan Apić.

Klub je napustio Rašad Von, koji karijeru nastavlja u podgoričkoj Budućnosti.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC