• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obradović vodi Zvezdu po odgovore: Idemo na pravo mesto za to!

Autor Mladen Šolak

Crveno-beli u utorak putuju na turnir koji nosi dodatni značaj za šefa stručnog štaba.

 K-Crvena-zvezda-pripreme-u-Turskoj-Sasa-Obradovic-izjava-pred-turnir-Efes-Fenerbahce-Karsijaka Izvor: YouTube/KK Crvena zvezda

Posle planinskih priprema na Kopaoniku i pripremnih utakmica protiv Mege i FMP-a u Beogradu, košarkaši Crvene zvezde u utorak odlaze u Tursku.

Oni će u Antaliji učestvovati na pripremnom turniru uz još sedam ekipa, a rivali će im biti evroligaši Efes, Fenerbahče i Himki, kao i učesnici FIBA Lige šampiona, Galatasaraj, Tofaš, Karšijaka i Turk Telekom.

Možda će vas zanimati

Prvi meč crveno-beli će igrati u sredu protiv Turk Telekoma, a u zavisnosti od tog rezultata u petak će igrati polufinale ili razigravanje za plasman od petog do osmog mesta protiv Fenerbahčea ili Karšijake. Potom ih čeka i još jedan meč za vikend, u subotu ili nedelju.

"Tamo idem već dugi niz godina i uvek imam pozitivno iskustvo zbog kompletnog ambijenta, koji je možda i najbolji u Evropi za pripreme u bilo kojim sportovima", rekao je Zvezdin trener Saša Obradović dan uoči tog puta.

Prema njegovim rečima, taj turnir biće idealno mesto za proveru trenutnog stanja, forme, ali i kvaliteta.

"To već nije sam početak priprema, već deo priprema koji treba da ti daje čiste odgovore, čiste uloge... Da vidiš gde si u odnosu na druge timove koji imaju kvalitet, ne samo evroligaški, već i timovi iz Evrokupa. Turk Telekom je tu, ekipa koja ima stvarno dobar roster i vidi se da su ulagali. To su sigurno utakmice koje nam prijaju i treba da nam daju odgovore"

"Videćemo gde smo što se kaže i sa glavama. Ove dve utakmice (protiv Mege i FMP-a) su pokazale različite periode u toku utakmice, što je možda i normalno. Sad već pričamo o dizanju i stabilizovanju forme. Idemo da igramo sa mnogo jačim protivnicima nego u Beogradu, uz dužno poštovanje Megi i FMP-u. Posle toga ćemo praviti presek i razmišljati šta dalje", izjavio je Obradović.

Podsetimo, paralelno sa radom na treninzima, Zvezdin stručni štab aktivno prati i situaciju na tržištu, jer su crveno-beli u potrazi za još jednim centrom posle rastanka sa Lendrijem Nokom.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC