• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kokoškov pred Zvezdu: Poštujemo crveno-bele, jedva čekamo da počne

Autor MONDO Sport

Igor Kokoškov pred utakmicu prvog kola Evrolige sa Crvenom zvezdom izjavio je da je njegov tim uzbuđen povodom ovog meča.

 Fenerbahce-Crvena-zvezda-Igor-Kokoskov-izjava-pocetak-Evrolige-prvo-kolo-uzivo-prenos-livestream Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

"Činjenica da posle svih ovih meseci možemo da se vratimo u akciju je uzbudljiva. Igramo kod kuće protiv veoma dobrog tima. Imamo puno poštovanja prema Zvezdi", rekao je Kokošov pred susret Fenerbahčea i Crvene Zvezde u Istanbulu (petak, 19.45).

"Izgradili su dobru grupu momaka, tim sa visokom energijom. Moramo da se suočimo sa intezitetom koji unose u igru", dodao je trener Fenera i naglasio da nije bilo puno materijala za analizu Zvezdine igre ali da će se pre svega fokusirati sa svoj tim.

Možda će vas zanimati

Zvezda je otputovala u Istanbul u četvrtak ujutru. Ovo je prva takmičarska utakmica nakon pauze od sedam meseci uzrokovane globalnom pandemijom. Nova sezona Evrolige počinje u četvrtak utakmicom Efes- Zenit. 

Beogradski klub imaće tri vezane utakmice na domaćem terenu, u 13,14. i 15. kolu protiv Olimpijakosa, Albe i Valensije. Crveno-beli otputovali su slabiji za novog centra Emanuela Terija koji zbog pozitivnog testa na koronavirus nije u mogućnosti da igra ovu utakmicu.

Sa druge strane, Fenerbahče je takođe oslabljen za bivše igrače Partizana, plejmejkera Lea Vestermana zbog povrede prepona, kao i centra Jana Veselog koji je zadobio povredu skočnog zgloba.

U ponedeljak sledi novi izazov za Crvenu zvezdu u ABA ligi, kada će u Zagrebu početi ABA sezonu, duelom protiv Cibone.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC