• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Saša Obradović platio da dođe u Zvezdu: Ovaj potez jasno govori koliko voli crveno-bijele!

Autor Nikola Lalović

Novi trener Crvene zvezde Saša Obradović pričao je o okolnostima svog dolaska u Crvenu zvezdu i o novoj sezoni.

 Sasa-Obradovic-Crvena-zvezda-Evroliga-Monako-obestecenje Izvor: MN PRESS

Strateg crveno-bijelih je pred početak sezone urazgovoru za Sport klub otkrio kako su tekli pregovori o njegovom dolasku na Mali Kalemegdan. 

Nekadašnji plejmejker crveno-bijelih je zapravo zavukao ruku u svoj džep kako bi imao šansu da u novoj sezoni vodi Zvezdu u Evroligi. 

Možda će vas zanimati

“Bio sam pod ugovornim obavezama sa Monakom kada se pojavila Zvezda kao opcija. Za mene nije bilo dileme šta je najbolje i za mene i za moju karijeru. Istakao sam nekoliko puta da to nije samo čist profesionalan odnos, ja imam i malo veću obavezu, neku vrstu zahvalnosti duguješ klubu koji ti je dao neki košarkaški život. Ova situacija cijela koja je loša i za košarkaški svijet može da utiče malo na raspoloženje svih, ali moje emocije prema mom voljenom klubu su ostale iste. Trebalo je da donesem odluku o raskidu ugovora i o plaćanju obeštećenja, a to sam sam uradio da bih došao ovdje. Te neke stvari sigurno pokazuju i koliko sam bio motivisan da dođem”, objasnio je Obradović.

Što se tiče nove sezone istakao je da mu je prije svega bitan odnos igrača, a da će sa njim doći i rezultati. 

"Nikada se ambicije nisu krile i uvijek su se znale. Mi uvek želimo da budemo dio Evrolige. Zna se kako se do toga dolazi. U Evroligi mi se svake godine čini da je nekako jače takmičenje i neke prošlogodišnje ekipe koje su možda bile malo potčinjene, sada su bolje. Velike ekipe su ostale velike, sa najboljim i najvećim budžetima i najvećim igračkim imenima. Mi smo tu i uvijek imamo način na koji ćemo da igramo i da pobjeđujemo, kao i da gubimo. Uvijek mora da postoji neki ponos što se toga tiče i da dostojno reprezentujemo klub za koji nastupamo”, naglasio je novi trener crveno-bijelih.

Crvena zvezda novu sezonu počinje u petak, duelom sa Fenerbahčeom u Evroligi, dok u ponedjeljak igraju sa Cibonom u ABA ligi.  

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC