• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Marko Šćekić nakon poraza od Slobode: Kasno smo se probudili, svi da preuzmu odgovornost na polju energije

Autor mondo.ba

Banjalučani su večeras poraženi od Slobode rezultatom 70:82

 Košarka liga bih 1. kolo Borac Sloboda Marko Šćekić Izvor: KK Borac/promo

Banjalučki Borac nije uspio da trijumfuje na startu košarkaške lige bih.

Igrači kojima komanduje Marko Šćekić poraženi su od tuzlanske Slobode rezultatom 70:82, uz samo dva raspoložena pojedinca na parketu – Nikolu Tanaskovića i Peđu Lončara, koji su postigli 26 odnosno 20 poena.

Bilo je to, ipak, nedovoljno da se izbjegne poraz.

Možda će vas zanimati

"Sigurno da je manjkalo energije na kraju. Kad smo mi poveli dva-tri razlike, nestalo je energije, kao da smo odustali na kratko i nismo uspjeli da im pariramo do kraja. Sloboda je odličan tim, imaju dobrog plejmejkera Mustapića koji ih je vodio do kraja, preuzeo odgovornost i sigurnim poenima u završnici bio onakav kakav treba da bude. Na početku utakmice ne smijemo da pravimo takve greške da rivalu predajemo loptu u ruke. Da im nismo dali tri-četiri lopte na početku, ne bismo se toliko istrošili da ih stižemo. To nam je za nauk, kasno smo se probudili, trebalo je da im pariramo od početka. Možemo da igramo protiv svih ekipa u ovoj ligi, samo treba da budemo koncentrisani od početka", rekao je trener Banjalučana u odjavi utakmice.

Zbog povrede je nedostajao prvi organizator igre Draško Knežević, a stručni štab ga na raspolaganju sigurno neće imati ni narednog vikenda, kada u Borik dolazi sarajevski Spars.

"Knežević nam pomaže i pored klupe, diže energiju, a da smo imali njega na raspolaganju, sigurno bi sve bilo drugačije. Sigurno da ne bi bilo toliko izgubljenih lopti, u samom driblingu, prenosu, organizaciji... Draško je iskusan, jedan od najboljih plejmejkera u ligi i mnogo bi nam lakše bilo sa njim. Nema ga još desetak dana, možda i dvije nedjelje, tako da moramo da se borimo sa ovim što imamo. Moraju svi pomalo da preuzmu odgovornost što se tiče energije i organizacije i siguran sam da će biti dobro."

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC