• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Glumi da je bahati seljak, a svima pomaže: Najbogatiji sportista svijeta bakšišom promijenio život konobarici!

Autor Dragan Šutvić

I nikome nije dozvolio da se o tome priča...

 flojd-mejveder-bogatstvo-novac-instagram-pomogao-konobarici Izvor: instagram/ floydmayweather

Američki bokser Flojd Mejveder je jedan od najbogatijih sportista današnjice, važi za bahatog tipa koji voli da se hvali novcem i da ga rasipa, pa je tako nedavno imao poruku i "za sve hejtere" kojima je pokazao svoju skupocjenu kolekciju automobila.

Ipak, to radi samo da bi održao imidž nezgodnog tipa...

Možda će vas zanimati

"Ispod površine" Mejveder je potpuno drugačiji tip, pa osim što kupuje automobile i voli da se fotka okružen novcem - često pomaže i drugima kojima je pomoć potrebna.

Donirao je novac u dobrotvorne svrhe, a navodno je pomogao i jednoj konobarici koja mu se dopala.

To je ispričao Džon Šahidi, čovjek čija kompanija vodi brigu o karijerama YouTube zvijezda, pa je u jednom podkastu otkriveno da postoje i stvari o Mejvederu o kojima niko ništa ne zna.

"Moj prvi sastanak s Flojdom bio je na večeri u Las Vegasu. Naravno, tamo su ga svi poznavali, bilo je to mjesto u koje uvijek zalazi, a i konobarica koja je radila ga je dobro poznavala. U jednom trenutku je tu gospođu, koja je bila krupnija, upitao što bi prvo učinila da ima sav novac svijeta na raspolaganju. Ona mu je odgovorila da bi se riješila duga koji ima na kartici", ispričao je Šahidi.

"Onda ju je opet pitao isto pitanje, a ona je iskrenije odgovorila da se srami, ali da bi smanjila grudi jer joj njihova veličina otežava kretanje i život".

Kada je to čuo - Mejveder je odlučio da joj pomogne.

"Nakon toga ju je pitao koliko bi to koštalo, vjerovatno oko šest ili sedam hiljada dolara. Ona je uzvratila da misli da je svota otprilike ta koju je rekao, ali da nije sigurna jer nikad nije provjeravala s obzirom na to da radi u malenom restoranu u Las Vegasu pa joj to nije realna opcija. Prije nego što smo otišli, Flojd je iz torbe izvadio deset hiljada dolara i stavio ih u omotnicu u kojoj je bio račun", pričao je Šahidi interesantnu anegdotu i dodao:

"Rekao mi je da nikad nikome ne smijem reći da je to učinio jer je on borac kojeg ljudi gledaju dok se bore zato što ga ne vole, nije želio da se to promijeni".

(mondo.rs) 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC