• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bosna iz Visokog optužila sarajevske sudije za krađu, a Trebinjce za nacionalističke ispade!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Rukometaši Leotara savladali su u srijedu visočku Bosnu sa 29:28 (13:11), ali meč u Trebinju imao je svojevrsno "treće poluvrijeme".

 Leotar - Bosna Visoko 29:28 nacionalizam, incident, loše suđenje Izvor: Promo/RK Leotar Trebinje

Iako je trebinjski klub poslije osvajanja važnih bodova pred zimsku pauzu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, čestitao Bosni na fer i korektnoj igri, iz visočkog tabora su u saopštenju naglasili da je bilo pojedinaca koji se nisu ponašali sportski.

Možda će vas zanimati

Saopštenje pod naslovom: Nacionalizam se ne smije tolerisati, objavili su na klupskoj Fejsbuk stranici.

"Povodom nemilih scena na kraju utakmica Leotar - Bosna Vispak, dužni smo se obratiti javnosti i pozvati Rukometni savez BiH da reaguje na nacionalističke ispade. Sa Rukometnim klubom Leotar imamo izuzetno dobre i korektne odnose, ali ponašanje igrača sa brojem sedam Aleksandra Milojevića, nakon utakmice u Trebinju je za svaku osudu i nadamo se da će i trebinjski klub reagovati na ono što je Milojević uradio. Naime, Milojević je našem igraču Mahiru Buriću nakon utakmice uputio riječi: 'Je*em ti mater balijsku' i to je više puta ponovio.

Ovakvim stvarima nije mjesto na sportskim terenima i nacionalizam se ne smije ispoljavati, pogotovo od samih učesnika sportskih događaja. Pozivamo RS BiH i komesara lige da reaguju na ovo, a nadamo se da je i delegat Samir Suljević ovo zabilježio u svom izvještaju sa utakmice", saopšteno je iz visočkog kluba uz zaključak: "STOP NACIONALIZMU NA SPORTSKIM TERENIMA".

Poslije utakmice sa Leotarom, saopštena je i zajednička izjava rukometaša Bosne.

"Žalosno je šta se dešava na sportskim igralištima i da sudije (iz Sarajeva) Edin Kulović i Vedad Škaljić imaju EHF značku, kojom se šepure. Mi smo večeras pokradeni, a doživjeli smo i da nas Milojević vrijeđa na nacionalnoj osnovi. Srećom, u RK Leotar i oko kluba postoje normalni ljudi, koji su nam se izvinjavali i za poteze Milojevića, ali i za suđenje. Svi igrači i stručni štab Leotara, kao i ljudi sa tribinama, pretpostavljamo uprava kluba, su nam čestitali na borebnosti i moramo reći još jednom - izvinjavali se za ono što smo doživjeli na terenu a to je sramotno suđenje i krađa", navedeno je u zajedničkoj izjavi Visočana.

Leotar je poslije jesenje polusezone ostvario po sedam pobjeda i poraza uz jedan neriješen rezultat, pa je zauzeo deveto mjesto na tabeli sa 15 bodova. S druge strane, Bosna je na 14. poziciji sa sedam bodova manje.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čova buraz

Šta vam je tu čudno... Pa Damir Doborac na utakmici Gračanica Borac ... abija na neku stvar Borčeve momke, uz salve pogrdnih riječi... Samo vam to nije interesantno jer nije sa Srbske strane došlo....

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC