• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Leotar se izvinio visočkoj Bosni za incident na nacionalnoj osnovi: Vjerujemo da je bilo u afektu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Rukometni klub Leotar saopštio je u srijedu uveče da se desio verbalni duel trebinjskog i visočkog rukometaša i da vjeruju da se desio u afektu. "Želimo da u ime našeg igrača i kluba uputimo izvinjenje sportskim prijateljima iz Visokog", navodi se u saopštenju Trebinjaca

 RK Leotar saopštenje povodom incidenta protiv RK Bosna Izvor: Promo/RK Leotar Trebinje

Rukometna utakmica u Trebinju, u kojoj je Leotar slavio minimalnu pobjedu nad visočkom Bosnom, imala je i nemile scene, koje su sadržavale i uvrede na nacionalnoj osnovi.

Naime, prema tvrdnjama Visočana, rukometaš domaćina Aleksandar Milojević je vrijeđao Mahira Burića i psovao mu "majku balijsku".

Možda će vas zanimati

Trebinjski klub se tim povodom oglasio saopštenjem, koje prenosimo u cjelosti.

U vezi sa večerašnjim nemilim incidentom opisanim u saopštenju RK Bosne, a na osnovu izjave našeg igrača Milojević Aleksandra, evidentno je da se poslije utakmice desio verbalni duel dva igrača. Želimo da vjerujemo da se desio u afektu, gdje je došlo do razmjene uvreda i psovki dva igrača. Želimo da u ime našeg igrača i kluba uputimo izvinjenje sportskim prijateljima iz Visokog, jer naš klub i Grad Trebinje sa dugogodišnjom tradicijom međuvjerske tolerancije nisu nikada tolerisale bilo kakve ispade na nacionalnoj osnovi. Kao što je svima poznato, mi u našem klubu imamo igrača i trenera koji kroz svoje porodične odnose pripadaju različitim konfesijama, i da ni najmanji incident na utakmicama nije na toj osnovi napravljen.

Naš klub gaji prijateljske odnose sa svim klubovima u Premijer ligi BiH kao i sa Bosnom iz Visokog. Želimo vjerovati da je ovaj nemio događaj, koji se večeras desio kao plod važnosti utakmice i velike nervoze obostrano među igračima, i smatramo afektom a ne željom da se bilo ko uvrijedi.

Želimo ekipi Bosne sretan povratak kućama, vi ste naši sportski rivali ali i prijatelji, i dobro ste došli u naš grad u bilo kojoj prilici.

Sa željom da ovaj incident ostavimo i što prije zaboravimo, želimo vam puno uspjeha u narednom periodu i dobro zdravlje", navedeno je u saopštenju Rukometnog kluba Leotar.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC