• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos u Hrvatskoj nakon šokantnog poraza: Optužili selektora Červara da ne zna imena igrača, on se povukao poslije meča!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

"Kauboji" su pred ispadanjem!

 hrvatska-svetsko-prvenstvo-ispadanje-lino-cervar-ostavka Izvor: MN PRESS

Pred početak Svjetskog prvenstva u rukometu Hrvatska je bila označena kao jedan od glavnih favorita za osvajanje takmičenja, a sada je pred ispadanjem. 

Na startu prvenstva su već napravili kiks i najavili da ipak nisu u formi kakva se od njih očekivala, a sada ih je još jedan poraz doveo na rub ispadanja!

Možda će vas zanimati

Argentina ih je savladala 23:19 i sada ih samo jedan scenario vodi u četvrtfinale. Potrebno je da u posljednjem kolu pobijede Dansku koja je za sada bez greške i ima sve pobjede, ali ni to neće biti dovoljno. 

Uz to Katar sa Danijelom Šarićem na golu će morati da iznenadi Argentince, koji su poslije ovog trijumfa na mjestu koje vodi u četvtfinale.

Uz sve to, sve je više kritika na račun selektora Lina Červara. Iskusni 70-godišnji stručnjak je prvi put vodio "kauboje" od 2002. do 2010. godine, a onda je opet sjeo na klupu nacionalnog tima 2016. godine. Ipak, njegovi tajmauti su na udaru kritika medija i navijača. 

"Ti mali, ti mali...", govorio je Lino Červar na drugom tajm-autu koji je pozvao protiv Argentine, a on se i u dosadašnjem dijelu prvenstva tako obraćao igračima. 

Hrvatski mediji i navijači idu toliko daleko da ga čak optužuju da ne zna imena svojih rukometaša, te da se reprezentativci sami dogovaraju oko taktike. On je poslije ovog meča preuzeo odgovornost i najavio povlačenje!

"Ovo je za mene nedopustivo. Mislim da je vrijeme da me neko zamijeni na ovom mjestu. Više ne mogu dalje. 250 nastupa imam u reprezentaciji. Nakon prvenstva odlazim", rekao je Červar nakon meča.

(mondo)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC