• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Flojd žestoko izvređao Konora u bizarnoj tiradi: "Mekprevarant, ovo je rasizam, ne može ni svoj sport da pobedi"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Legendarni bokser osetio potrebu da se oglasi

 Flojd žestoko izvređao Konora u bizarnoj tiradi: "Mekprevarant, ovo je rasizam ne može ni svoj sport Izvor: instagram/ floydmayweather

Konor Mekgregor se katastrofalno vratio u oktagon. "Ozloglašeni" je nokautiran već u drugoj rundi, Dastin Poarje je imao dobar plan i dobro ga je sproveo. To je izazvalo salve reakcija širom MMA sveta, ali i van njega.

Oglasio se i najbolji bokser 21. veka Flojd Mejveder, koji je sasuo "drvlje i kamenje" po Mekgregoru, ali i drugima, rekavši da ga ljudi mrze zbog rasizma.

Možda će vas zanimati

Njih dvojica su boksovali 2017. u onom zlosrećnom boks meču, kada je Flojd pobedio nokautom. Povod za oglašavanje Amerikanca bio je jedan Instagram post u kome se postavilo pitanje: "Zašto Flojda mrze zbog načina na koji se ponaša, dok je Konor voljen zbog istog takvog ponašanja?".

Flojdov odgovor je – rasizam.

"Video sam ovaj post i verujem da svet zna da Prevarant Mekgubitnik (Con Artist McLoser) može da ukrade sve moje i da bude voljen, dok mene mrze. To vam samo pokazuje da rasizam i dalje postoji. Samo da znate, ta propalica nikad neće biti ja, niti će biti na mom nivou. Ja sam prosto drugačije izgrađen, moj mentalni pristup je sa druge planete, niko nema bolje veštine od mene. Ja sam rođen kao pobednik i da, ja pričam svašta i prozivam, ali uvek to potkrepim! Oni to mrze", napisao je Flojd, ali tu se nije zaustavio.

"Tužno je što možeš da budeš siromašni crni klinac iz geta, koji se celi život suočavao sa rasizmom, i da radiš veoma jako da bi izvukao sebe i svoju porodicu i došao u bolji položaj, a većina mržnje dolazi od mojih ljudi. Konor ne može da pobedi čak ni u svom sportu, ali priča o povratku boksu da bi se borio sa Pakjao. Niko to neće hteti da gleda, to je kao da moji ostaci jedu moje ostatke".

Izvor: instagram/floydmayweather

Šta vi mislite, da li je Flojd u pravu?

Mejveder je inače posle borbe sa Mekgregorom boksovao jednu egzibiciju, a u februaru će i drugu. Zlonamerni bi rekli i da je meč sa Konorom bila egzibicija...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC