• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novaka mrzi, a sad je stao na stranu Kirjosa: Američki novinar nema meru - "Nije okej što psuje Srpkinju, ali..."

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Uvek pronalazi razlog za diskusiju tamo gde je nema.

 nik-kirjos-marijana-veljovic-sudija-srpkinja-australijan-open-psovke-ben-rotenberg-mrzi-djokovic Izvor: Profimedia/Eurosport/Printscreen

Mečevi Nika Kirjosa moraju da dovedu do nekog skandala. Nakon što je prethodnih dana uporno pokušavao da uvuče Novaka Đokovića u prepucavanje, sada je na meti bila Srpkinja.

Možda će vas zanimati

Australijski teniser je psovao u pravcu Marijane Veljović, glavne sudije na meču Kirjosa i Uga Umbera, a ponovo se o svemu javio jedan ozloglašeni američki novinar.

Kirjos je u spektakularnom meču uspeo da savlada Francuza u pet setova i to nakon što je Umber servirao za pobedu, ali u centru pažnje je bilo njegovo ponašanje prema Srpkinji.

Veljovićeva je imala nezgodne situacije kada se Kirjos ponašao krajnje neprimereno, nezadovoljan što je aparat za nec puštao zvukove da su loptice dirale mrežu pri servisu čak i kada nisu.

Kirjos je tom prilikom vikao i u par navrata čak i opsovao u raspravi sa Marijanom Veljović, koja uopšte nije želela da ulazi u raspravu sa njim. Sprava za nec stoji na mreži i jednostavno je deo praivla.

Ipak, američki novinar Ben Rotenberg, poznat kao veliki kritičar Novaka Đokovića, ovoga puta je i to pokušao da donekle opravda.

"Nije u redu što je Kirjos psovao Veljovićevu, ali i mašina za nec očigledno nije radila i čudno je da to niko nije popravio satima? Zar nije trebalo da supervizor reši taj problem?", pitao se Rotenberg, potpuno zanemarujući skandolozno ponašanje Australijanca.

Rotenberg je pre samo par nedelja bio u centru pažnje zbog svojih neumesnih komentara na račun Novaka Đokovića. Kakvi li bi aršini bili u pitanju da se Đoković ponašao onako kako je Kirjos prema Veljovićevoj...

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC