• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak ga pobedio, on besneo i psovao: Mrzim ga! To je bilo je**no užasno!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Tijafo se odlično pokazao, ali nije mogao do pobede.

 novak-djokovic-frensis-tijafo-australijan-open-3-1-rezultat-izjava-jebeno-uzasno-linijske-sudije Izvor: Tanjug/AP/Rick Rycroft

Novak Đoković je savladao Frensisa Tijafoa u 2. kolu Australijan opena, ali tek posle dosta mučenja.

Srbin je upisao trijumf posle tri i po sata na terenu, a zanimljivo je kako su i on i Amerikanac posle susreta govorili na temu linijskih sudija.

Možda će vas zanimati

Đoković je savladao Tijafoa 6:3, 6:7, 7:6, 6:3, a posle meča je po drugi put ove nedelje bio upitan na temu linijskih sudija.

Australijan open je, kao i neki drugi turniri prošle godine, uveo pravilo da nema više linijskih sudija, već da se sve odluke o tome da li je lopta u terenu ili ne donose putem video tehnologije.

Đoković je rekao da je on za tu opciju i da misli da je to budućnost tenisa, a evo kako je Tijafo odgovorio na pitanje o sistemu "HawkEye Live":

“Izvinite na mom rečniku, to je bilo je***o užasno. Mrzim ga. Ne podnosim ga. Bio je jedan gem gde sam udario snažno, Novak se čak jednom i nasmejao, odservirao je debelo u aut. Rekao sam, dobra šala. On se smeje. Bio je i jedan servis koji sam mu poslao u telo i on je promašio naredni udarac, ušli smo u komplikovan gem. Stvarno previše. Mislim, trebaće mi mnogo da se naviknem ako nastave sa ovim sistemom. Nisam ljubitelj toga", jasan je Tijafo.

On kaže da mu je Novak izrekao simpatije prema njegovom stavu po pitanju elektronskog sistema.

“Mi smo takmičari, zar ne? Nisam tražio od njega da bilo šta menja, ne bih mogao. Mnogo toga je na talonu. Mislim, ja sam dobar momak, ali ne tako fin. Isto važi i za njega. Pokušavamo da pobedimo. Čak mi je to i rekao kad smo se rukovali. Rekao je, izvini. Drago mi je da razume u čemu je stvar", rekao je Amerikanac.

Tijafo se potom osvrnuo i na meč, i na činjenicu da je Đoković odservirao čak 26 as udaraca na ovom meču.

“Servirao je ludački danas. Rekao sam sebi u stilu 'u redu Izner, dođavola'. Početni gem - poslao je ka meni četiri bombe. Rekao sam 'u redu, brate'. Servirao je dobro. I kad je to bilo potrebno, tada je slao jake servise. On ima isto podbacivanje kod svakog servisa, teško ga je čitati, ali to nije nešto što sam očekivao", rekao je Frensis Tijafo.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC