• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Dres Borca m:tel ne dozvoljava nikakve kalkulacije ili opuštanje": Saša Puljizović pred meč u Velenju

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Srednji bek crveno-plavih Saša Puljizović uvjeren je da je na utakmici sa Gorenjem najbitnije da crveno-plavi daju svoj maksimum i da u tom slučaju rezultat neće izostati.

 Saša Puljizović pred Gorenje - Borac m:tel Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

U nedjelju u 18.00 u dvorani "Rdeča" u Velenju, banjalučki tim će odigrati prvu takmičarsku utakmicu u proljećnom dijelu sezone.

Protivnik je slovenačko Gorenje, koje je u odličnoj formi poslije tri uzastopne pobjede u NLB ligi Slovenije, a ukupno čak 12. trijumf zaredom.

Možda će vas zanimati

"Izuzetno su ozbiljna takmičarska ekipa, u prednosti su zbog činjenice da su odigrali nekoliko takmičarskih utakmica, za razliku od nas, koji smo igrali samo prijateljske mečeve. Doduše, naši mečevi su imali takmičarski ritam pa vjerujem da smo se dobro pripremili i taktički i fizički da odgovorimo svim zahtjevima", rekao je Puljizović.

Rukometaš Banjalučana nije želio da otkriva način na koji će crveno-plavi večeras igrati u Velenju, ali je ponovio da se ekipa dobro spremila i da će dati sve od sebe da iskoristi svoje prednosti, a neutrališe mane.

"Nadam se pozitivnom rezultatu pred revanš u Banjaluci. A taj pozitivan ishod je da damo svoj maksimum. Siguran sam da ako damo sve od sebe, onda taj pozitivan rezultat neće izostati. Dres Borca ne dozvoljava nikakve kalkulacije ili opuštanje. Mi svaki meč i u domaćem prvenstvu ili Evropi uvijek idemo na pobjedu, a kakav će ishod na kraju da bude zavisi od brojnih faktora. Protivnika, kvaliteta, ponekad i sreće, ali ponavljam, ako damo maksimum, bićemo čisti pred sobom, i u većini slučajeva kad je tako, rezultat ne izostane", zaključio je Puljizović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC