• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Čudi me da Đoković troši 1% energije na te stvari": Slavni Britanac za MONDO o Novakovim riječima koje su odjeknule!

Autor Dragan Šutvić

Tim Henman je ponudio njegovo viđenje stvari.

 novak-djokovic-australijan-open-svetski-mediji-tim-henman-mondo-izjava-cudi-me-trosi-energiju Izvor: Profimedia

Novak Đoković u ponedjeljak ima slobodan dan i radi na svom što boljem oporavku pred važan meč koji ga očekuje u utorak - četvrtfinale protiv Aleksandera Zvereva.

U susret tom meču, Novak je govorio o tome da je svjestan kako ga svjetski mediji doživljavaju i da ga boli takav odnos prema njemu, a o toj temi je Tim Henman govorio za srpske medije.

Možda će vas zanimati

Čuveni bivši britanski teniser, nekada četvrti igrač sijveta, a danas konsultant "Eurosporta", govorio je za MONDO i druge srpske medije o Novaku Đokoviću, njegovim igrama i tome kako je najbolji igrač svijeta viđen u očima javnosti.

Henman je istakao da je iznenađen što je Đoković govorio o njegovom statusu u svjetskim medijima.

"Mislim da je to interesantna tema za sve nas. Kada sam ja bio igrač, na mnogom nižem nivou, ali kao britanski igrač, kada sam igrao na Vimbldonu, mislio sam da je uvijek važno da kontrolišem stvari koje mogu da kontrolišem. To je bila moja priprema za nastup. Sve ostalo - nisam brinuo o tome i nisam se fokusirao na to. Nisam gubio snagu jer ne mogu da utičem na to", počeo je Henman u odgovoru na pitanje MONDA.

"Kada gledam Novakove nastupe, njegov učinak, to da je najbolji teniser svijeta i da je osvojio 17 grend slemova - to je ono na šta bi njegov mentalni fokus trebalo da bude 100 odsto. Što se tiče percepcije i mišljenja drugih ljudi... Iznenađen sam da Novak uopšte daje 1% svoje energije i vremena na ovakav tip stvari. Jer za mene je to sve nevažno", rekao je Henman.

Britanski teniser je u razgovoru sa srpskim medijima istakao i da je Đoković na svakom grend slemu favorit osim na Rolan Garosu, kao i da bi mogla da ga sačeka odlična šansa za plasman u finale Australijan opena ukoliko savlada Zvereva, jer bi u tom slučaju u polufinalu igrao protiv Grigora Dimitrova ili Aslana Karaceva.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC