• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Novaka napadaju zbog porijekla, jedva su dočekali ono s***e": Hrvat je bijesan, ne može da vjeruje šta rade!

Autor Dragan Šutvić

Đokovićev trener i nekadašnji veliki šampion je šokiran tretmanom najboljeg na svijetu.

 novak-djokovic-goran-ivanisevic-balkan-komentari-napadi-povreda-gluma-rekord Izvor: MN PRESS

Nekadašnji osvajač Vimbldona i trenutni trener Novaka Đokovića Goran Ivanišević je prvo pričao o planovima najboljeg tenisera svijeta za nastavak sezone, a sada se osvnuo i na neke druge teme. 

Sada rade zajedno skoro dvije godine, a Hrvat je sada istakao da mu je ovo najdraži trofej koji je Đoković osvojio otkad rade zajedno. 

Možda će vas zanimati

On se osvrnuo i na opštu medijsku hajku koja je pokrenuta na srpskog tenisera u zapadnim medijima. 

"Sve je počelo od Adrija tura – mnogi su ga i prije prozivali, ali nikada kao u posljednjih godinu dana, ovo je kao da gledam Teksaški masakr motornom testerom. Zašto je to tako? Zbog njegovog porijekla, na ljude s Balkana uvijek se drukčije gleda. Takođe, Novak se ne plaši da otvoreno kaže šta misli i da se bori za ono u šta veruje. Svi su jedva dočekali ono sr..e koje mu se desilo na US openu. Pa se u Australiji zauzeo za kolege i opet – hajde da udarimo na Đokovića. Jedini on govori, ostali ćuti. Tokom moje karijere mnogi su igrači radili razne stvari, ali niko nije bio tretiran na taj način kao Novak", ispričao je Ivanišević u intervjuu za "Sport klub". 

Posebno je istakao da je bilo nevjerovatno to što su mediji i neki teniseri sumnjali u povredu koju je doživeo srpski teniser. 

"I onda, kao šlag na torti… Kako da kažem? Najperfidnije, zapravo najtužnije bile su one optužbe da glumi povredu. Zašto bi zaboga to radi? Zašto bi najbolji teniser na svijetu izmislio povredu, pa još u trenutku kad vodi 2-0 u setovima?! Kada je neki drugi vrhunski igrač povrijeđen, proglašava se herojskim činom to što je izašao na teren, ali kad je u pitanju Novak, onda je posredi gluma", čudio se ivanišević. 

#Novak je ipak uspio da se izbori sa svim napadima, a razlog tome je njegova nevjerovatna mentalna snaga. Ipak, ništa od toga ne bi vrijedilo da Novak nije tako mentalno jak. Nikada nisam upoznao stijenu kao što je on, mislim da je jedan od najčvršćih sportista na svijetu, ne samo tenisera."

Đoković je ovog ponedjeljka uspio da izjednači rekord po broju nedjelja na prvom mjestu ATP liste, a sada juriša na još impresivnije brojke! 

(MONDO, Sport klub)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC