• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković se sjetio svega – slabog zdravlja i malo novca: Imao sam 7 godina, ali san sam morao da ostvarim!

Autor Dragan Šutvić

Potpuno se otvorio i priznao sve, oduševićete se!

 novak-djokovic-emotivno-pismo-atp-rekord-iskreno-instagram Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Vrlo važni i emotivni trenuci za Novaka Đokovića! U ponedjeljak je postavio rekord po broju nedjelja provedenih na prvom mjestu svjetske rang-liste, što je znao da obeleži i proslavi.

Sve to se dešavalo uprkos jakoj kampanji stranih medija protiv Đokovića, koji je ranije priznao da ga to negdje pogađa i da je on "ipak samo čovjek".

Možda će vas zanimati

E, pa sada je to pokazao, ali na lijep način, onako kako treba. Novak je zahvalio svojim navijačima, potpuno se otvorio i krajnje iskreno rekao koliko ga raduje što je postao najbolji svih vremena.

On je napisao:

"Kada sam imao samo 7 godina sam se usudio da kažem svima da mogu da budem najbolji na svijetu. To je bila tako jaka želja da je morala da se ostvari uprkos svim poteškoćama s kojima sam se suočavao - slabije zdravlje, nedostatak novca, i najveći šampioni koje je tenis imao, preko puta mreže, kao protivnici.

Čini me jako ponosnim da šetam istom stazom sa najvećim šampionima i džinovima mog sporta. Sama činjenica da sam zaradio svoje mjesto među njima prateći dečiji san je velika potvrda da kada vašim mislima i djelima upravlja ljubav, sve je moguće.

Primam puno čestitki sa svih strana svijeta, ljudi slave ovaj uspjeh kao svoj i to mi je takođe još jedan veliki podsjetnik da sport nisu samo rekordi i trofeji. Sve naše emocije, teški i lijepi momenti, i intenzitet kojim jurišamo ka našim snovima nas povezuje sa ljudima širom svijeta. Sport je naša spona.

Neizmjerno sam srećan što sto sam napravio toliko veliki i poseban usjpeh u sportu kome sam toliko posvećen i koji toliko volim. Još više se radujem godinama koje su ispred mene, u kojima ću uživati da se nadmećem i da se igram sa reketom, za mene još uvijek najdražom igračkom na svijetu".

Potpuno iskreno, otvoreno i emotivno. Đoković je ove riječi ostavio pored mozaika koje je napravio beogradski umjetnik Pijanista, napravljen od 2177 loptica, što je broj dana koje je Srbin proveo na prvom mjestu ATP liste.

Bravo, Novače! I da još dugo pobjeđuješ!

(MONDO)

Više vijesti o Novaku Đokoviću

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC