• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nije dao pobjedonosni gol, ali je ipak najzaslužniji za pobjedu Borca m:tel: Vlado Draganić do vrha napunio mrežu Bosne!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Rukometaši Borca m:tel zabilježili su vrijednu pobjedu na gostovanju protiv Bosne u Visokom (26:27), a vjerovatno najzaslužniji za trijumf bio je Vlado Draganić, strijelac osam pogodaka.

 RK Bosna - RK Borac 26:27, izjava Vlado Draganić Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Desno krilo crveno-plavih Miloš Nježić je golom u posljednjim trenucima u dvorani "Mladost" donio pobjedu Banjalučanima nad Bosnom (26:27), ali je najbolji pojedinac utakmice bio njegov kolega na lijevom krilu - Vlado Draganić.

Možda će vas zanimati

Rukometaš iz Nevesinja je do vrha natrpao mrežu Visočana - postigao je osam golova u veoma dramatičnoj utakmici, koja je uz malo sreće mogla da ode i na stranu Bosne.

"Od same pripreme utakmice smo znali da će to biti teško gostovanje, i da neće biti nimalo lako doći do pobjede. U prelaznom periodu su doveli par pojačanja i novog trenera tako da su sada zaista dobra i kompaktna ekipa, sto su i sinoć pokazali. Visoko je uvijek bilo poznato po tome da je tvrdo gostovanje, tako je bilo i sinoć, oni su zaista ušli jako i muški u utakmicu, ali opet smo mi uspjeli da nametnemo naš ritam i da kontrolišemo utakmicu skoro svih 60 minuta. U par navrata smo imali i 4-5 razlike i nekoliko šansi da napravimo i veću razliku i da mirno utakmicu privedemo kraju, i tada bi nekim našim greškama dozvoljavali njima da se vrate u rezultatski egal. Opet nam se desio taj neki period od desetak minuta pada koncentracije i to su oni iskoristili i došli do izjednačenja u posljednjem minutu. Međutim, opet smo mi na kraju bili spretniji i uspjeli da se odbranimo i na kraju postignemo gol za pobjedu. Mislim da smo opet zasluženo pobijedili upravo zbog činjenice da smo kontrolisali skoro cijeli tok meča", rekao je Draganić za naš portal.

Izvor: Promo/RK Gračanica

Ipak s obzirom da je u Vogošći pobijedio i Izviđač, razlika od jednog boda je ostala u korist izabranika Veselina Vujovića.

"Izviđač je uspio da dođe do pobjede u Vogošći, gdje smo se mi potajno nadali da bi mogli da se okliznu, ali opet to ne utiče mnogo na nas. Mi gledamo sebe, vrijedno radimo, napredujemo iz utakmice u utakmicu, i opet držimo sve konce u svojim rukama. I ako tako nastavimo, mislim da neće biti problema da do kraja sezone i zadržimo prvu poziciju".

Draganić je u ljeto prošle godine stigao u banjalučki klub i prezadovoljan je uslovima u klubu i samim životom u Banjaluci.

"Što se tiče Borca i Banjaluke, zaista se osjećam super ovdje. Snašao sam se dobro, prija mi grad, atmosfera u ekipi je zaista vrhunska, svi uslovi su odlični, tako da imam samo rijeci hvale za sve", zaključio je rukometaš aktuelnog šampiona BiH.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC