• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvat stao uz Đokovića, sad je više nego jasno! Posle skandaloznih scena u Majamiju, među igračima se raspoloženje menja

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Jasno i glasno podržao Srbina i njegovu organizaciju

 Hrvat stao uz Đokovića, sad je više nego jasno! Posle skandaloznih scena u Majamiju Izvor: Profimedia/Aaron Gilbert/Icon Sportswire

Teniseri polako prelaze na stranu Novaka Đokovića, a izgleda i teniska javnost. Naravno, u pitanju je nova asocijacija igrača, PTPA, koju Srbin i njegovi prijatelji pokušavaju da pokrenu, a sve u cilju boljeg tretmana slabije rangiranih igrača.

Ovaj predlog je naišao na veliki otpor sa vrha, ali ne svih. Đokovićev prijatelj, Kanađanin Vašek Pospišil uvek je bio uz Srbina, ali je javnosti otkrio i koliki pritisak trpi.

Možda će vas zanimati

Posle čudnog i, iskreno rečeno, skandaloznog ponašanja na meču, Pospisil je otkrio javnosti da je bio nervozan jer je predsednik ATP-a urlao na njega sat i po i vređao ga. Nezvanično se spekuliše da je pred velikom grupom igrača, bio nazvan "neznalicom" i "neobrazovanom osobom" zbog čega je istrčao u suzama.

Novak Đoković je javno podržao svog prijatelja, ali ovaj postupak je razljutio mnoge, među kojima i Hrvata Iva Karlovića, koji je javno objavio podršku Novaku i Pospišilu.

"Nije dobro ovo što se na terenu desilo sa Pospišilom. Nisam bio na sastanku, ali po onome što sam čuo od igrača koji su bili tamo, sada je više nego jasno da nam je potrebno udruženje sastavljeno samo od igrača", napisao je Karlović, uz "hešteg" "PTPA".

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC