• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbin prelomio - neće na Olimpijske igre: Dušan ima drugačiji plan za ovo leto!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Definitivno neće ići u Japan.

 Srbin prelomio - neće na Olimpijske igre: Dušan ima drugačiji plan za ovo leto! Izvor: MN PRESS

Dok se polako približavaju jul i Olimpijske igre, mnogi sportisti usmeravaju svu pažnju ka tom centralnom događaju, ali tamo ove godine neće biti poznatog srpskog tenisera.

Dušan Lajović (30) saopštio je pre početka učešća na "Belgrejd openu" naredne nedelje da definitivno neće ići u Japan.

"Preskačem Olimpijadu, u ovom trenuku nisam ni siguran da li se igra. S obzirom na situaciju mislim da je bolji plan ostati u Evropi u tom trenutku", rekao je Dušan Lajović na konferenciji za novinare.

Na prethodnih pet turnira Duci je ispadao na startu, a predstojeće takmičenje u glavnom gradu Srbije šansa je da se vrati i zaigra kao nekad  - i to na svojoj omiljenoj podlozi.

"Iskreno, u ovom trenutku svaki žreb mi je težak zbog serije od pet poraza. Došao je takav period, teško je ostati disciplinovan i nastaviti da radiš, jer se porazi nižu na mojoj omiljenoj podlozi. Ovo je najlošiji početak sezone na šljaci za mene. Nadam se da ću da se vratim u dobru formu. Ulazim bez očekivanja u meč, očekujem da se borim i da ne razmišljam o porazima. Dobro sam trenirao, tu deluje sve dobro, ali meč je druga stvar. Prethodnih nekoliko dana imam dobar stav na treninzima i nadam se da će mi to dati samopouzdanje. Iskreno, mislim da bi u normalnim uslovima ovo bi bio dobar žreb, ali sad nije tako", rekao je Lajović na konferenciji za novinare.

"Belgrejd open " počinje u ponedeljak, a Lajović je peti nosilac i saznao je ime rivala protiv koga će igrati na terenima Sportskog centra "Novak" na Dorćolu

"Preskačem Olimpijadu, u ovom trenuku nisam ni siguran da li se igra. S obzirom na situaciju mislim da je bolji plan ostati u Evropi u tom trenutku", rekao je Dušan Lajović

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC