• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nadal sklonjen zbog Đokovića - idealac scenario za Novaka: Poznato kad će na teren, nije moglo bolje!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Konačno dobre vijesti od organizatora za Novaka Đokovića!

 rolan garos raspored mečeva novak đoković Izvor: Profimedia/SIPA/CHISTOPHE SAIDI

Novak Đoković će u trećem kolu Rolan Garosa igrati protiv Rikardasa Berankisa, a nakon jednog meča pauze on se vraća na centralni teren kompleksa u Parizu! Protiv tenisera iz Litvanije igraće na stadionu Filip Šatrije.

To nije bio slučaj u prethodnoj rundi, a ovog puta su organizatori riješili da sa glavne pozornice sklone čovjeka kom je to praktično domaći teren. Umjesto na glavnom terenu, Rafael Nadal će igrati odmah pored, na stadionu Suzan Lenglen.

Možda će vas zanimati

Istu sudbinu u prethodnoj rundi imao je Novak Đoković, koji se ''vratio'' na teren gdje će se igrati i najbitniji mečevi turnira.

Đoković i Berankis su drugi meč dana, a prije njih na šljaku izlaze Barbora Krejčikova i Elina Svitolina. Taj meč počinje tačno u podne, pa se Novak očekuje na terenu nešto poslije 13 časova.

Na terenu Filip Šatrije će poslije Đokovića biti još jedan meč ženskog dela turnira (Kontavejt - Švjontek), a onda će na šljaku i njegov potencijalni rival u četvrtfinalu, Rodžer Federer. Švajcarac za protivnika ima Dominika Kepfera.

Pomenuti Rafael Nadal po rasporedu igra treći meč na terenu Suzan Lenglen, pa se može zaključiti da je u ovoj podjeli Novak najbolje prošao! Za sutra su najavljeni oblaci iznad Pariza, srpski teniser neće imati muku sa suncem u ranim satima popodneva, a eventualni prekidi zbog kiše bi najmanje štete mogli da naprave njemu.

Prvi reket svijeta mogao bi da završi posao prije nego što se nad Parizom otvori nebo. Čak i da ne bude padavina, nekoliko sati više za odmor pred kraj prve nedjelje grend slema uvijek znače teniserima koji imaju ambicije da osvoje turnir, pa je Novaku dobro što će igrati prije svojih rivala.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC