• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cicipas se oglasio poslije skandala! Otkrio zašto je stvarno išao u WC - "Zamislite da sam to radio pred svima" (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Zverev je mislio da Cicipas vara tokom njihovog meča, a imali smo priliku i da čujemo drugu stranu priče iz Sinsinatija.

 stefanos cicipas išao u wc da promijeni majicu Izvor: Twitter/@TennisTV/YouTube/Roland Garros/Printscreen

Mnogo bure u Sinsinatiju ovih dana. Nakon skandala Danila Medvedeva kada se sudario sa kamerom na terenu, a onda i prijetio da će tužiti turnir, u centru pažnje su bili Aleksander Zverev i Stefanos Cicipas.

U meču polufinala Nijemac je Grka optužio da vara odlascima u toalet sa mobilnim telefonom, a sada je uslijedio i odgovor druge strane.

Možda će vas zanimati

Naime, Zverev je osvojio prvi set 6:3, poslije čega je Cicipas rešio da ode u toalet, što je po pravilima dozvoljeno. Ipak, on je to učinio sa čitavom torbom, pa je Nijemac mislio da će koristiti mobilni telefon, kako bi komunicirao sa svojim ocem, ujedno i trenerom.

Zverev je na kraju i dobio meč, a Cicipas je imao svoje viđenje situacije.

"Ništa blesavo nisam uradio. Nije to astrofizika. Otišao sam u svlačionicu da zamijenim majicu. Mislim da ne bi bilo lijepo da sam skidao šorts pred svima na tribinama. Ja sam neko ko se znoji mnogo više nego neki drugi. To je prihvatljivo, tako funkcionišem", objasnio je Cicipas.

On je potom rekao da neće prestati da to radi jer se bolje osjeća kada izađe na teren. Sudija je poslije te pauze rekao Cicipasu da je iskoristio maksimalnu dozvoljenu kvotu za pauzu.

"Nekako sam uspio da odigram do kraja meča tako znojav, ali sam mu rekao da to nije lijepo od njega. Pogledaću pravilnik kasnije. Igraču bi trebalo da bude dozvoljeno da ode u toalet poslije svakog seta koliko mi je poznato. Trudimo se da igramo tenis, znojimo se mnogo, dajemo sve od sebe, a onda neko ne cijeni to dovoljno. Tužno je sve to vidjeti", zaključio je Cicipas. Evo kako je to izgledalo:

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC