• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zverev novinarima objasnio zašto je Đoković najbolji teniser svih vremena

Autor Milutin Vujičić

Održao bukvicu nakon poraza.

 Zverev Novak je najbolji svih vremena Izvor: YouTube/US Open/Screenshot

Gledali smo strašno polufinale US Opena u kome je Novak Đoković ponovo pokazao da nije bez razloga najbolji teniser svijeta, a ukoliko u nedjelju pobijedi Danila Medvedeva i osvoji 21. grend slem - imaće i najvažniji argument u priči o najvećem igraču svih vremena.

To je dobro znao i Saša Zverev, pokušao je da ga zaustavi, ali je na kraju gotovo uplakan napustio teren u Njujorku dok mu je Novak Đoković džentlmenski aplaudirao.

Zverev je na konferenciji za medije žalio za lošim početkom petog seta, za koji smatra da ga je koštao šanse u finalu, a potom je poručio da će praktično navijati za Đokovića protiv Medvedeva - dodajući i da srpskog asa smatra najboljim teniserom svih vremena .

"Mislim da je to sjajno za sport. Niko nije pomislio da će neko oboriti rekord Roda Lejvera, vjerujem da će Novak uspjeti u tome, pa on ruši sve rekorde koji postoje", rekao je Zverev.

"Pogledate njegovu statistiku i čist tenis - on je najbolji teniser svih vremena. Niko ne može u priču sa njim jer ima najviše nedjelja na prvom mjestu ATP liste, najviše mastersa, imaće na kraju i najviše grend slem titula. I još na kraju ima šansu da osvoji sva četiri grend slema u istoj godini", podigao je zatim ruke Zverev i potom kao da je svim novinarima do znanja stavio da je bolji od Federera i Nadala:

"Kako da se takmičiš protiv toga?!".

Zverev je objasnio da je Novak drugačiji od svih tenisera jer podiže nivo tenisa kada mora, kao i da postoji razlog zašto je osvojio 20 grend slem titula i proveo najviše nedjelja na vrhu ATP liste.

"Mentalno, on je najbolji teniser koji je ikada igrao. U najvažnijim trenucima biram da igram protiv bilo koga sem protiv njega", zaključio je sjajno izlaganje Zverev pokazavši još jednom da izuzetno poštuje igru Novaka Đokovića, čak iako mu je on ponovo uskratio šansu za grend slem.

Postanite deo MONDO SPORT zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC