• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković ide na Kosovo i Metohiju! Jelena obišla srpske svetinje, otkrila kada Novak stiže i šta će mu reći! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Supruga najboljeg tenisera svijeta je bila na Kosovu i Metohiji.

 Đoković ide na Kosovo i Metohiju! Jelena obišla srpske svetinje, otkrila kada Novak stiže i šta će mu reći! (VIDEO) Izvor: Profimedia/YouTube/Kosovo Online/Printscreen

Novak Đoković uskoro stiže na Kosovo i Metohiju! To je otkrila njegova supruga Jelena, prilikom posete južnoj srpskoj pokrajini.

Jelena je u ulozi direktorke fondacije "Novak Đoković" posjetila Pećku Patrijaršiju, kao i Visoke Dečane i Veliku Hoču.

Ona je zajedno sa predstavnicima fondacija "Ana i Vlade Divac" i Mohanđi posjetila srpske svetinje na Kosovu i Metohiji, a tom prilikom novinarima je otkrila da je došla otvorenog srca i da se napunila pozitivnom energijom.

"Novaku ću prenijeti da mu je lijepa domovina, kao i meni. Ja sam ovde došla jednom drugom prilikom, ali on dolazi sa mnom već za koju nedelju", rekla je Jelena Đoković u Velikoj Hoči, a prenosi portal "Goraždevac".

Supruga najboljeg tenisera sveta je rekla da u fondaciji "Novak Đoković" imaju nameru da pomognu ljudima koji tamo žive, ali da im je potrebna pomoć oko realizacije.

"Mi ovdje imamo volju, ali je samo pitanje kako ćemo to da realizujemo. Evo došla sam ovde sa Anom i Vlade Divac fondacijom i sa Mohanđijem da upoznamo ljude sa kojima možemo da sarađujemo i da napravimo neke lijepe stvari za našu djecu ovdje."

Predstavnici fondacija su obišli i OŠ "Svetozar Marković" u Velikoj Hoči, a tom prilikom im se zahvalio i direktor škole Marko Spasić.

"Hvala fondacijama Ana i Vlade Divac, Novak Đoković i Mohanđi što su izdvojili vrijeme i posjetili nas i našu školu. Očekujemo dalju saradnju i hvala im na izdvojenom vremenu."

Novak Đoković se trenutno nalazi u Bosni i Hercegovini,gde je posetio Visoko ali i prisustvovao svadbi  svetskog šampiona Nemanje Majdova. Evo šta je sve rekla Jelena Đoković u Velikoj Hoči.

Jelena Đoković na Kosovu i Metohiji
Izvor: YouTube/Kosovo Online

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC