• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šokantno osvojio turnir, a imao veliki problem: Pred najbitniji meč karijere ostao bez opreme!

Autor Dragan Šutvić

Teniser Kameron Nori stigao do velike pobjede, a samo nekoliko minuta pred meč nije znao u čemu će izaći na teren.

 tenis kameron nori pred finale ostao bez patika  Izvor: Profimedia

Turnir u Indijan Velsu dobio je neočekivanog šampiona, pošto je Britanac Kameron Nori (26) savladao Nikoloza Basilašvilija i stigao do svoje prve velike titule u karijeri. Iskoristio je to što trojica najvećih svih vremena nisu učestvovali, a što su trojica koji misle da su im nasljednici ponovo podbacili!

Pitanje je kakav bi ishod finalnog meča bio da Kameron Nori nije imao rezervne patike kod sebe. Njemu je baš pred finale nestao par patika u kojima je trebalo da igra!

Možda će vas zanimati

Slična situacija nedavno se dogodila Endiju Mareju, sa kojim se Nori, uz osmijeh, uporedio nakon najbitnije pobjede u svojoj karijeri. Daleko poznatiji britanski teniser mislio je da je izgubio patike i burmu koja je bila zakačena za njih, ali su mu dva dragocjena predmeta ubrzo vraćena.

''Ne znam kako su nestale, ali možda ih je neko ko čisti prostorije jednostavno bacio. Srećom, uz njih nije bio vjenčani prsten. Ne znam što ljudi imaju protiv Britanaca pa im kradu patike'', rekao je teniser.

Kad je shvatio da će morati da igra u novima patikama, što teniseri ne vole da rade zbog žuljeva, Nori je morao sebi da ''objasni'' situaciju u kojoj se nalazi.

''Nisam ih uspio pronaći i morao sam igrati u potpuno novim patikama. To je problem i malo mi je zaokupilo misli, ali onda sam sebi rekao 'ovo su jedine koje imaš' i fokusirao sam se na ono što mogu kontrolisati. Malo sam ih razgazio i na kraju sve je ispalo dobro'', zaključio je Kameron Nori.

Britanac je osvajanjem Indijan Velsa napravio najveći rezultat svoje karijere, a zbog tih osvojenih bodova skočio je na 15. poziciju ATP liste, što mu je najbolji plasman.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC