• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi problem za Srbiju - selektor pozvao trojicu novih igrača: Pozitivno lijevo krilo, ali i legenda srpskog rukometa!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Pitanje je u kojem će sastavu Srbija krenuti za Segedin...

 toni đerona pozvao trojicu novih rukometaša srbije Izvor: MN PRESS

Reprezentativci Srbije proslavili su zajedno Božić iako su neki od njih u karantinu, a zbog problema kojeje korona virus napravio u nacionalnom timu morao je da reaguje selektor Toni Đerona. Iskuni španski stručnjak pozvao je još trojicu igrača koji će se priključiti pripremama reprezentacije pred odlazak u Segedin.

Zbog nemogućnosti nacionalnog tima da trenira u punom sastavu, u Kuću fudbala u Staroj Pazovi stižu krila Vukašin Vorkapić i Mladen Šotić, kao i desni bek Mihajlo Mitić.

Možda će vas zanimati

Oni će narednih dana trenirati u Staroj Pazovi, ali se još ne zna da li će putovati sa ekipom na Evropsko prvenstvo. Podsjećamo, Srbija prvu grupnu fazu igra u Segedinu, a selektor Toni Đerona još nije odredio konačan spisak.

Na njemu će moći da budu samo igrači koji su se našli na prvobitnom spisku od 35 imena, ali je već sada jasno da neće biti u najjačem sastavu. Sa spiska je otpao povrijeđeni Petar Nenadić, dok bi ostali igrači mogli da se nađu u autobusu za Segendin ukoliko dobiju dva negativna testa.

Reprezentacije kreće na put u ponedjeljak, a juče smo dobili i nekoliko dobrih vijesti iz tabora "orlova". Selektor Đerona i golman Vladimir Cupara oporavili su se od virusa.

Ipak, problem bi mogao da bude Vanja Ilić, koji je dobio pozitivan test na posljednjoj provjeri, pa je sada pod znakom pitanja njegov put u Mađarsku. Takođe, tokom te provjere pozitivni su bili pomoćnik selektora, legendarni Žikica Milosavljević, kao i fizioterapeut Radulović.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC