• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok za Hrvate tri sata pred Srbiju! Idu na derbi bez velikog talenta - stric mu je legendarni fudbalski kapiten!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Dok su se spremali za presudnu utamicu grupne faze Evropskog prvenstva, dobili su loše vijesti o dvojici igrača.

 zvonimir srna i matej mandić pozitivni na korona virus Izvor: Profimedia/Jonathan Moscrop / Sportimage

Reprezentacije Srbije i Hrvatske igraju večeras veoma važan meč na Evropskom prvenstvu, a rival srpskog tima dobio je nove probleme samo nekoliko sati pred utakmicu.

Zvonimir Srna (22), rukometaš Zagreba i bratanac slavnog fudbalera Darija Srne, pozitivan je na koronu i to je saznao praktično uoči odlaska ekipe na utakmicu u Segedinu.

Možda će vas zanimati

Srna neće moći da igra ni protiv Ukrajine, a ovako loše vijesti čuo je nakon odličnog debija za hrvatsku reprezentaciju u prvom kolu protiv Francuske, u četvrtak uveče. Hrvatski reprezentativac (23 godine, 203 cm) je sin Darijovog rođenog brata Renata Srne i takođe je trenirao fudbal kao dječak, dok se nije potpuno usmjerio ka rukometu.

"Da, Darijo Srna mi je stric, trenirao sam fudbal do četvrtog ili petog razreda osnovne škole, ali nisam se previše istakao, osim što sam kao i stric igrao na desnom boku. U Metkoviću je tada još rukomet bio sve, klub je igrao Ligu šampiona, pa nisam imao šta drugo", rekao je on u intervjuu za 24sata.hr.

Izvor: Profimedia

Uz Srnu juniora, pozitivan je i golman Matej Mandić i njegov rezultat testiranja stigao je takođe tri sata pred početak meča protiv Srbije (subota, 20.30).

Podsjetimo, Hrvatska u večerašnjoj utakmici ne smije sebi da dopusti poraz, jer je u prvom kolu izgubila protiv Francuske, dok je Srbija pobijedila Ukrajinu, a u sljedeću fazu plasiraće se samo dva tima iz ove "grupe smrti".

Selektor Hrvatske Hrvoje Horvat imao je ogromne "kadrovske" probleme, kao i njegov kolega sa klupe Srbije, Toni Đerona, pa tako između ostalih kapiten Domagoj Duvnjak zbog povrede leđa i dalje nije sa ekipom.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC