• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok intervju: Namjerno sam se zarazio koronom! Italijan iznenadio sve - Nije bilo lako, morao sam! Evo šta kaže o Novaku

Autor Dragan Šutvić

Šok otkriće nekadašnje zvijezde motociklizma

 italijan se namjerno zarazio koronom  Izvor: Profimedia

Bivši as MOTO GP motociklističke klase Marko Melandri izašao je u javnost sa šokantnim otkrićem - da se namjerno zarazio koronom.
Italijanska Gazeta delo Sport prenijela je njegove riječi da se svjesno inficirao i ta izjava je šokirala sve, iako je povukao nedugo nakon što je objavljena.

Možda će vas zanimati

Evo šta je rekao:

"Namjerno sam to uradio, da bih mogao da budem u dobrom stanju bar nekoliko mjeseci, a nije bilo lako. Morao sam da se zarazim iz nužde, jer moram da radim i ne mislim da je vakcina održiva alternativa. Oni koji dobiju bolest poslije su mnogo zaštićeniji", rekao je on.

"Ja sam bio pozitivan, a da nisam ni znao da imam bilo šta. Moja ćerka nije bila pozitivna. Nemam ništa protiv vakcinacije, jer jasno nemam ništa ni protiv vakcina, mada nisam vakcinisan. Ja sam protiv kršenja slobode", dodao je Italijan.

Ovim riječima je "ispravljao" tu izjavu.

"To je bila ironična šala, a nastala je oluja. Žao mi je, ali nisam se zarazio namjerno i nisam bio u kontaktu sa pozitivnim osobama. Kroz šalu sam rekao da ću biti pozitivan da bih dobio zelenu propusnicu", napisao je on na svom Instagramu.

Upitan za agoniju kroz koju prolazi Novak Đoković u Australiji, bivši vozač Dukatija pruži je punu podršku svjetskom "Broju jedan".

"Jedan od najvažnijih turnira na svijetu ne smije da dopusti da 'Broj jedan' ne prisustvuje i uradili su sve što su mogli da on bude tamo. Onda se umiješala politika, jer ovo pitanje nema ništa sa zdravljem. Kakve će ovo ostaviti posljedice na njegovu karijeru? Mislim da njemu nije bitno i veoma ga poštujem zato što ima svoje vrijednosti i u pravu je, jer ovo više nije pitanje zdravlja, već politike", dodao je Italijan.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC