• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Riječima o Novaku šokirao cijelu Australiju: Ne želi da izgubi od Đokovića

Autor Haris Krhalić

Australijske vlasti su gotovo dvije nedjelje istjerivale iz zemlje najboljeg tenisera svijeta, a Danil Medvedev bi svašta dao za još jedan meč protiv Đokovića u finalu Australijan opena.

 Medvedev o Đokoviću Izvor: Profimedia/Matthew Stockman

Da je Novak Đoković idol Danila Medvedeva vidjeli smo već nekoliko puta - pričao je o njemu kao najboljem ikada, jedva čekao da treniraju zajedno pred velike turnire i cijelom svijetu objašnjavao koliko je Đoković bio dobar prema njemu kada je počinjao da krči put ka vrhu.

I njegova poslednja izjava može da podigne mnogo prašine - ruski teniser bi želio da još jednom odigra finale australijan opena protiv Novaka, pa makar i izgubio taj meč!

Najbolji teniser svijeta i momak koji je gotovo sigurno njegov nasljednik na prvom mjestu ATP liste u budućnosti odigrali su meč u finalu Australijan opena prošle godine, a Novak nije imao većih problema.

"Sjećam se kako je bilo prošle sezone. Pomislio sam da je ispred mene veliki izazov u finalu, da ću pokušati da ga zaustavim. Ali bio sam daleko od toga", prisetio de Medvedev.

Ipak, ruski teniser koji je kasnije osvojio grend slem titulu na US openu mašta o budućim mčeevima.

"Ja zapravo volim izazove. Volio bih da ponovo igram sa njim u finalu ovdje na Rod Lejver Areni. Čak i ako bi on pobijedio", zaključio je Rus i vjerovatno iznervirao sve Australijance koji su jedva čekali da Novak bude deportovan.

Podsjećamo, Novak Đoković je nakon napuštanja Australije dobio i trogodišnju zabranu ulaska koja može da se prekrši samo u specifičnim slučajevima, pa bismo naredni put na Rod Lejver Areni mogli da ga vidimo sa skoro punih 38 godina. Ako i tada bude želio da igra u Melburnu...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC