• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evo istine o Novaku, neću više da ga klevetaju! Poznati političar iz Australije otkrio sve detalje: Jedan čovjek je kriv

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Tvrdi da ima saznanja i da je Novaku Đokoviću sve "namjestio" direktor Krejg Tili koji se inače predstavlja za njegovog dobrog prijatelja.

 novak đoković istina o australijan openu Izvor: Profimedia

Novak Đoković je deportovan iz Australije i trenutno se nalazi u Srbiji gdje se odmara nakon turobnih 13 dana u Melburnu, međutim i dalje se ne stišava haos oko njega.

Srpski teniser je dobio "medicinsko izuzeće" za učešće na Australijan openu, ali se ispostavilo da dokaz koji mu je dodijelio Teniski savez Australije nije bio dovoljan vlastima Viktorije, pa je oko svega nastala velika frka koja se na najgori mogući način završila po njega. A kolika je tu odgovornost njihovog direktora Krejga Tilija?

Možda će vas zanimati

Teniski savez Australije se oglasio tek kada je završen sudski proces protiv Novaka Đokovića, a poznati australijski političar Džon Loko, bivši gradonačenik Brajtona, otkrio je detalje koje do sada nismo znali.

Loko tvrdi da je imao uvid u dokumentaciju koju je spremio Teniski savez Australije i u jednom podkastu je ispričao ono što će sada podići dosta prašina. Ali, ne ovoga puta oko Đokovića, više oko ljudi koji su daleko odgovorniji nego što se to do sada pričalo...

Naime, Teniski savez Australije popunio je svu dokumentaciju igračima, trenerima i sudijama, pa tako recimo Novak Đoković nije ni znao šta je napisano u njegovim dokumentima za vizu.

Sjetite se samo kako su ga maltretirali zbog pogrešno štiklirane "kućice" u dokumentima i zbog "medicinskog izuzeća".

Izvor: Profimedia

Nova informacija je i da je Teniski savez Australije platio let Đokoviću iz Dubaija do Melburna i plan je bio da dođe u ranim jutarnjim časovima kako bi procedura na aerodromu bila što bezbolnija, što se nije ispostavilo kao tačno, dok su takođe iznajmili i kuću za njega, međutim nije je koristio.

Takođe, Loko tvrdi i da je čitav sudski proces platio Teniski savez Australije, s tim da su navodno odbili da pomognu češkoj teniserki Renati Voračovoj, koja je takođe deportovana zbog "medicinskog izuzeća".

Teniski savez Australije nije želio da komentariše ove navode, ali Loko tvrdi da je ovo istina.

"Moj jedini motiv da progovorim o Teniskom savezu Australije jeste da odgovornim ljudima postave prava pitanja. Novak Đoković je došao u Australiju sa dobrim namjerama i oklevetali su ga!", poručio je australijski političar koji je od ranije poznat da govori "bez dlake na jeziku".

Anketa

Da li ćete pratiti Australijan open ove godine?

  • Bez Novaka me Australijan open ne zanima

    63.98% (135)

  • Hoću, kao i do sada!

    6.64% (14)

  • Hoću, ali minimalno

    9.95% (21)

  • Ne gledam tenis ako nema Novaka

    19.43% (41)

Da li ćete pratiti Australijan open ove godine?

Rezultati



PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC