• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Federalni sud se oglasio poslije četiri dana ćutanja o Novaku: Evo kada ćemo saznati zašto su odbili njegovu žalbu

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

U međuvremenu Novak Đoković se nije žalio na ovu odluku.

 federalni sud zvanično o ukidanju vize za novaka đokovića Izvor: Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković deportovan je iz Australije u nedjelju pošto Federalni sud nije usvojio njegovu žalbu da mu se vrati viza, a koju mu je oduzeo ministar za imigracije, međutim još se čeka obrazloženje odluke!

Puna četiri dana nakon odluke oglasio se Federalni sud Australije i saopštio da će konačne razloge za odbacivanje Đokovićeve žalbe objaviti u četvrtak. Pročitaće ih sudija Džejms Alsop u četvrtak od 6.15 po centralnoevropskom vremenu, prenijeli su australijski mediji.

Možda će vas zanimati

Tako ćemo konačno saznati zbog čega odluka ministra za imigracije Aleksa Houka nije mogla da bude poništena, kada je po mnogim osnovima bila neosnovana.

U međuvremenu Novak Đoković se nije žalio na odluku suda i deportovan je.

Razlog zbog kog je Houk poništio vizu Đokoviću nije bilo "medicinsko izuzeće" zbog koga su ga prvobitno kinjili nedjelju dana, nego je to što bi zbog stavova o vakcinaciji mogao negativno da utiče na njihove građane, iako je kod njih vakcinisano 93% ukupnog stanovništva.

Novak Đoković je u ponedjeljak doputovao u Srbiju, gdje je "umakao" novinarima na aerodromu, a sve pošto je poručio da se do kraja Australijan opena neće oglašavati u medijima.

Objavio je samo kratko saopštenje nakon što je Federalni sud odbacio njegovu žalbu.

"Sada ću uzeti malo vremena da se odmorim i oporavim, prije nego što dam bilo kakve dalje komentare osim ovoga. Izuzetno sam razočaran. Neprijatno mi je što je fokus proteklih nedjelja bio na meni i nadam se da sada svi možemo da se fokusiramo na igru i turnir koji volim. Poželio bih igračima, zvaničnicima turnira, osoblju, volonterima i navijačima sve najbolje na turniru. Na kraju, htio bih da se zahvalim mojoj porodici, prijateljima, timu, navijačima i mojim zemljacima Srbima na kontinuiranoj podršci. Bili ste mi veliki izvor snage", poručio je gospodski Đoković.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC