• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Organizatori "guraju" Nadala u finale Australijan opena! Novinarka objavila zanimljiv podatak - ovako favorizuju Rafu!

Autor Dragan Šutvić

Jedan veoma zanimljiv podatak. Da li je ovo istina?

 australijan open organizatori guraju nadala u finale  Izvor: Profimedia

Neće Novak Đoković odbraniti titulu na Australijan openu. Odlukom suda je deportovan iz Melburna, pa će tako izgubiti 2000 bodova zbog toga.

Neko drugi će podići pehar u Melburnu, a od glavnih favorita su tu Danil Medvedev, Rafael Nadal i Stefanos Cicipas, dok iz sjenke vrebaju igrači poput Matea Beretinija i Janika Sinera. Dok se to čeka, objavljena je jedna zanimljiva poruka poslije koje se mnogi pitaju da li Rafu "guraju" u finale.

Možda će vas zanimati

Naime, američka novinarka Kris Mekendri, koja radi za "ESPN" je putem Tvitera iznijela nekoliko zanimljivih podataka. Naime, ona insinuira da organizatori Australijan opena namjerno stavljaju Španca da igra u dnevnom terminu.

"Nadal voli da igra tokom dana, jer loptica više odkače. Posljednjih pet mečeva na Australijan openu je izgubio u večernjem terminu", napisala je ona.

To su bili porazi od Cicipasa prošle godine u četvrtfinalu, godinu dana prije toga je u istoj rundi izgubio od Dominika Tima. Rafa je 2019. poražen u finalu od Novaka Đokovića, 2018. ga je u četvrtfinalu zaustavio Marin Čilić, a 2017. Rodžer Federer u finalu. Svi ti dueli su odigrani u večernjem terminu.

Nadala čeka meč sa Mateom Beretinijem u polufinalu, a biće zanimljivo vidjeti u kom terminu će se taj duel igrati. Kako stvari stoje, verovatno će biti po danu.

Inače, Denis Šapovalov, koji je izgubio od Nadala u četvrtfinalu, napravio je haos u Melburnu pošto je tvrdio da sudije štite Rafu i da su korumpirane. Prvo je to tvrdio na terenu, a zatim i na konferenciji za štampu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC