• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković može da igra u Indijan Velsu? Ovo su pravila za ulazak u Ameriku - evo šta Novaku odgovara, a šta mu je problem!

Autor Dragan Šutvić

Novak Đoković bi mogao da zaigra na Mastersima u Americi, ali za to postoje posebni uslovi...

 novak đoković indijan vels  Izvor: Profimedia

Iz Amerike je stigla dobra vijest. Novak Đoković je na spisku učesnika za Indijan Vels. To je obradovalo sve, pošto bi to trebalo da znači da će igrati na tom turniru iako nije vakcinisan.

Ipak, poslije te objave su se oglasili organizatori i objasnili svoj stav povodom nevakcinisanih igrača i načina ulaska u državu i na sam turnir. Te vijesti nikako nisu bile dobre, ali su se sada pojavile nove informacije koje mogu da pomognu Srbinu.

Možda će vas zanimati

Naime, na zvaničnom sajtu Američke ambasade se nalaze informacije oko ulaska u državu i one idu u prilog prvom teniseru svijeta. Barem na prvi pogled.

"Od 6. decembra 2021. godine svi koji putuju u Ameriku moraju da pokažu i negativan kovid test ne stariji od 24 časa od momenta ukrcavanja. Drugi način ulaska je dokaz o preležanom koronavirusu, ne stariji od 90 dana od momenta polaska", navodi se na sajtu.

Tu postoji i druga strana priče. Novak je prilikom ulaska u Australiju, iz koje je kasnije deportovan, pokazao test na kom stoji da je bio pozitivan na virus 16. decembra. Ako se za ulazak u Ameriku traži 90 dana to znači da Srbinu taj test ističe 16. marta. Što bi mogao da bude ozbiljan problem.

Turnir u Indijan Velsu se održava od 7. do 20. marta, a odmah zatim slijedi drugi masters u Majamiju (od 21. marta od 3. aprila). U teoriji mu ne bi bilo dozvoljeno da se takmiči u završnici Indijan Velsa, a zatim ne bi mogao da igra na Floridi.

Ukoliko Novak ne postigne neki dogovor sa organizatorima turnira i vlastima u Sjedinjenim Američkim državama, moraće da se vakciniše. U suprotnom će imati ogromne probleme...

Više vijesti o Novaku Đokoviću

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC