• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Novače, uz tebe smo!" Hrvati brane Đokovića: Prozvali ATP i velike korporacije - žestoka poruka za teniske moćnike!

Autor Haris Krhalić

Oni su najbolji dubl igrači svijeta, a imali su šta da kažu o najboljem teniseru svijeta u singlu.

 Hrvati brane Novaka Đokovića Izvor: Profimedia

Novak Đoković je i dalje najbolji teniser sveta uprkos propuštanju Australijan opena. Sada se zahuktava trka za prvo mjesto sa Danilom Medvedevom, a Srbin je prijavljen i za važan turir u Americi.

No, poslije svega što je pratilo Đokovića u prethodnom periodu, njegove kolege iz Hrvatske i najbolji dubl igrači svijeta kažu - oni su apsolutno uz Novaka!

Nikola Mektić i Mate Pavić nisu baš dobro startovali u 2022. godini, porazima u prvim kolima Australijan opena i Roterdama, a nedavno su bili u Beogradu.

Dvojica hrvatskih tenisera su se u akademiji Novaka Đokovića spremali za predstojeće turnire, a vrijeme u Beogradu su iskoristili da gostuju u podkastu "Wish&Go". Tom prilikom su se prvo prisjetili njihovog susreta sa Đokovićem na Vimbldonu, kada je Novak "upao" u njih intervju.

"Taj intervju je bio super. Volimo mnogo Noleta. Mislim da ne bi bilo isto da smo mi njemu uletjeli u intervju. Drago mi je zbog toga. Tada je bilo neko obećanje... Zbližavamo se i to je sjajno", rekao je Mektić tom prilikom.

On je potom podržao i Đokovićevu organizaciju PTPA, koju Srbin zajedno sa Vasekom Pospišilom vodi ka boljem zastupanju tenisera.

"Apsolutno smo sa Novakom. Mnogo manje znam nego Novak. Jednostavno, ATP je organizacija koja je marioneta velikih korporacija", rekao je Mektić.

Inače, Đoković je od osnivanja PTPA upravo dobijao sve više kritika iz ATP-a i sve lošiji položaj, uprkos činjenici da je najbolji teniser svijeta...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC