• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obrt! Novak će moći da igra na Rolan Garosu? Mijenjaju se pravila, evo kako će Đoković braniti titulu bez vakcine!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Stižu nove informacije iz Francuske o situaciji koja zanima i najboljeg tenisera svijeta.

 novak đoković mogao bi da zaigra na rolan garosu Izvor: Profimedia

Na kojim turnirima bi Novak Đoković mogao da igra ove sezone? To je pitanje koje se sve češće pominje otkako je deportovan iz Australije, zbog čega je propustio učešće na svom omiljenom Australijan openu.

Iz Indijan Velsa su se oglasili po pitanju Đokovića, pošto je Srbin i dalje prijavljen za učešće na tom turniru, a sada stiže važna dobra vijest za najboljeg igrača svijeta. Đoković bi mogao da na Rolan Garosu brani titulu osvojenu prošle godine, jer u Francuskoj mijenjaju važno pravilo!

Možda će vas zanimati

To je najnoviji zaključak poslije izjave francuskog šefa za Kovid strategiju Alana Fišera. On je izjavio da bi u toj zemlji ipak mogla da budu promijenjena pravila prije Rolan Garosa, zabilježili su tamošnji mediji, a prenosi britanski "Ekspres".

Nedavno je iz Francuske stigla informacija da svi učesnici sportskih događaja - bilo sportisti, bilo publika - moraju da budu dvostruko vakcinisani ne bi li mogli da prisustvuju.

Tada je bilo rečeno da pravila važe za sve, pa tako i Novaka Đokovića, ali sada se dogodio važan obrt. Alan Fišer je u francuskom senatu rekao da bi ta zabrana mogla da bude "ukinuta vrlo brzo".

/Evo kako je Novak nedavno dočekan u Budvi/

"Postoje kovid mjere koje i dalje važe, ali se postepeno ukidaju. Uvijek smo govorili da želimo da ukinemo kovid propusnice za vakcinisane čim situacija u bolnicama to dozvoli", počeo je Gabriel Atal, portparol vlade Francuske, upitan o komentarima Fišera.

"Profesor Fišer je rekao da su projekcije takve da bismo mogli u martu ili aprilu da ukinemo propusnice koje važe samo za vakcinisane. Naravno da to želimo", naveo je Atal, a prenosi "Koneksion Frans".

Kako se Rolan Garos održava krajem maja i početkom juna, jasno je da bi ovo mogla da bude dobra vijest za Novaka Đokovića.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC