• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zbog Đokovića grend slem šampionka ostala u šoku! Vjerovala u tračeve, Novak je iznenadio - "Izuzetno tvrdoglav čovjek!"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Nekadašnja teniserka vjerovala u glasine koje su kružile, ali je ostala zatečena odlukom Novaka Đokovića. Ipak, sada poštuje taj stav.

 Novak-Djokovic-je-tvrdoglav-kaze-bivsa-teniserka Izvor: Antonio Ahel/ATAImages

Najbolji teniser svijeta nije mogao da igra Australijan open jer nije vakcinisan, a nedjeljama kasnije Novak Đoković je pojasnio da je spreman na žrtvu - ako bude morao, neće igrati! Đoković je isticao da nije protiv vakcine, ali da u ovom trenutku ne želi da se vakciniše, što je iznenadilo jednu grend slem šampionku.

Marion Bartoli, žena koja je osvojila Vimbldon 2013. godine, otkrila je kako je na nju uticalo kada je saznala za Novakovu odluku. Ona je, pod utiskom tračeva koje je čula, vjerovala da će Đoković primiti vakcinu nakon povratka iz Melburna.

To se nije desilo, pa je francuska teniserka najboljeg srpskog sportistu opisala kao izuzetno tvrdoglavog čovjeka.

Gostujući u jednom podkastu Marion Bartoli je pričala je kako se iznenadila kada je Đoković iz svog ugla objasnio čitavu situaciju.

"Bila sam veoma iznenađena. Prvo sam pomislila da će se vakcinisati nakon svega što se dogodilo u Australiji. To su bile glasine koje sam čula. Potpuno drugačije informacije su za mene bile mali šok, da budem iskrena", počela je Francuskinja.

Po njenim riječima, Novak se neće predomisliti po ovom pitanju...

"Novak Đoković je izuzetno tvrdoglav u svojim idejama. Kada u nešto vjeruje, onda nema šanse da se predomisli. Vjerovao je da će ubrizgavanje nečega u njegovo tijelo promijeniti to kako se osjeća. Ne želi da rizikuje", rekla je Bartoli.

Nekadašnja francuska teniserka poštuje odluku koju je Novak Đoković donio po ovom pitanju.

"Prosto ne mogu da vjerujem da on preuzima rizik kako bi išao tim putem. Donio je odluku i sada moramo da je poštujemo", zaključila je nekadašnja teniserka.

Ipak, karijera Novaka Đokovića nastavlja se i bez vakcine. On će tokom naredne nedjelje igrati na turniru u Dubaiju, gdje mu je prvi protivnik Lorenco Museti. Već se zna i kompletan žrijeb, a na putu do titule mogla bi da se nađu i neka zanimljiva imena.

Za to vrijeme, Danil Medvedev će se boriti za titulu u Akapulku i ukoliko je osvoji preuzeće prvo mjesto na ATP listi od srpskog tenisera.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC