• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos u Formuli 1 - Rus dobija otkaz: Sin milijardera ostaje bez posla zbog rata, oglasio se i njegov tim!

Autor Dragan Šutvić

Ruski vozač Nikita Mazepin bi mogao da dobije otkaz zbog ratnog stanja u Ukrajini.

 rus dobija otkaz u formuli 1 zbog rata u ukrajini Izvor: Profimedia

Ratno stanje u Ukrajini ostavlja posljedice i na sport. Mnogi poznati sportisti se oglašavaju, neki su objavili da idu u rat, neki koriste platforme i mečeve i traže prekid rata, a to bi uskoro moglo da košta ruskog vozača Formule 1.

Nikita Mazepin bi uskoro mogao da dobije otkaz zbog toga što je Rusija izvršila invaziju. Navodno je njegov tim "Has" blizu te odluke.

Možda će vas zanimati

On je sin ruskog milijardera Dimitrija Mazepina i upravo je zbog oca dobio priliku da se takmiči u najbržem cirkusu na svijetu. Dimitrij je uložio veliki novac u njegov tim, pa su zauzvrat morali da odaberu Nikitu, ali bi sada baš ta veza mogla da ih košta.

"Situacija oko Nikite mora da se riješi što prije. Uključena je vlast i predstavnici država i mi se tu ništa ne pitamo. Moramo da vidimo kako će se razvijati situacija u Ukrajini. Tim nije pogođen, razgovarali smo sa njima i rekao sam im da ne moraju da brinu", rekao je direktor "Hasa" Ginter Stajner i dodao da je sa bolida skinuta reklama ruskog sponzora "Uralkalija".

Povodom svega toga se oglasio i Mazepin na društvenim mrežama.

"Ovo su teška vremena i nešto šta ne mogu da kontrolišem. Zato sam odabrao da se fokusiram na stvari koje mogu da kontrolišem, a to je da naporno radim i da dam sve od sebe za ekipu. Hvala svima na razumijevanju i podršci", poručio je Nikita.

Inače, njega navijači zovu "tatin bahati sin", a uoči početka prošle sezone se pojavio snimak kako u automobilu hvata djevojku za grudi. Obrisao je taj snimak, ali je bilo prekasno, jer su navijači počeli da ga dijele na društvenim mrežama. Uz sve to je nedavno izbačen i sa jedne žurke...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC