• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Sloge prezadovoljan: Ako ponovimo igru iz "Borika", možemo pobijediti Borac m:tel i proći u polufinale Kupa BiH

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Tri meča Borca m:tel i Sloge u sedam dana, a dva su već odigrana - nema sumnje da će i treći zakazan za utorak biti izuzetno kvalitetan kao prethodni.

 Dejan Vasilić Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

U tri dana rukometaši Borca m:tel i Sloge odigrali su dva sjajna meča. Prvo su u prvom duelu četvrtfinala Kupa BiH Banjalučani slavili minimalno 28:27, da bi večeras u derbiju 17. kola Premijer lige BiH, takođe u "Boriku", i Borac m:tel i Sloga osvojili po bod. Završeno je 25:25.

Iako su u ovom dvoboju nastupili bez povrijeđenih Vladimira Stankovića i Nikole Kneževića, koji su u prvom kup meču zadobili povrede koljena, odnosno ruke, izabranici Dejana Vasilića pružili su žestok otpor i još jednom pokazali da se mogu nositi sa trenutno prvoplasiranom ekipom u ligi.

Možda će vas zanimati

"Čestitam svojim momcima na fantastičnoj utakmici. Zaista smo bili oslabljeni bez dva veoma važna igrača, ali igrali smo sjajno svih 60 minuta. Bio je ovo još jedan derbi, fantastičan rukomet, ne bi bilo nezasluženo da je bilo ko pobijedio, a možda je ovako i najpoštenije", kazao je Vasilić.

Vremena za odmor nema, jer već u utorak na programu je treći dvoboj ova dva tima, ujedno i posljednji ove sezone.

Prethodno je Sloga slavila u polufinalu Kupa Republike Srpske na završnom turniru u Gradišci (28:27), zatim i u polufinalu "Svesrpskog kupa" u Loznici (32:27), dok je između ova dva susreta Borac m:tel kao gost ostvario trijumf u Premijer ligi BiH 30:24.

"Nema mnogo vremena za oporavak. Za par dana je već nova utakmica. Pokušaćemo da se pripremimo za revanš četvrtfinala Kupa BiH. Razlika je jedan gol, to ništa ne znači. I da smo slavili u prvom meču, ostaje još 60 minuta igre. Ako ponovimo igru iz 'Borika', ubijeđen sam da ćemo savladati Borac m:tel i proći u polufinale", vjeruje Vasilić u svoj tim.

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Nije dobojski tim dobro odigrao prvi dio sezone, pa će ovog proljeća imati težak zadatak da se probije u gornji dio tabele. Trenutno je Sloga u veoma opasnoj zoni, blizu čak i ispadanja iz lige, pa je večerašnji bod iz "Borika" i te kako važan.

"Kiksnuli smo u prvom dijelu sezone, zbog Evrope i povreda nismo bili kompletni, ali nadam se da ćemo u drugom dijelu ispraviti greške i popeti se u gornji dio tabele, gdje i pripadamo", poručio je na kraju Vasilić.

Sloga sada ima 13 bodova i zauzima 10. mjesto, a priliku za dodatni napredak imaće u sljedećem kolu, kada će ugostiti imenjaka iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC