• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Modričani superiorno do plej-ofa - još dvije prepreke do povratka u Premijer ligu BiH

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Odbojkaši Modriče-Novoprom slavili su na svih 15 dosadašnjih mečeva u u Prvoj ligi Republike Srpske, na kojima su izgubili samo jedan set.

 odbojkaši modriče upisali 15 pobjeda zaredom Izvor: Promo/OK Modriča-Novoprom

Odbojkaši Modriče-Novoprom perfektno su odigrali ligaški dio sezone u Prvoj ligi Republike Srpske, gdje su slavili na svih 14 utakmica, te pritom izgubili samo jedan set.

Čak 13 mečeva riješili su u svoju korist maksimalnim rezultatom 1:0, a jedini set izgubili su u prvom kolu, kada su na svom terenu porazili Gacko 3:1.

Možda će vas zanimati

Sada ih očekuje ono najvažnije - plej-of i borba za šampionsku titulu, odnosno plasman u Premijer lige BiH, gdje su nastupali do prošle sezone, kada su morali u niži rang.

Ipak, tim Laze Cvijića očigledno je sada posložio kockine, sve djeluje da će nekadašnji šampion BiH izboriti povratak u društvo najboljih, ali na tom putu preostaju mu još dva koraka.

Prvi od njih je OK Tempo iz Ražljeva, protivnik u polufinalu plej-ofa. Brčaci su regularni dio sezone završili na četvrtoj poziciji sa omjerom 6-8, pa će u duelu sa Modričanima pokušati da ostvare što bolji rezultat, iako im to neće biti nimalo lako.

U prvom meču u Modriči odigranom u subotu domaćin je bio ubjedljiv, slavio 3:0 i tako nastavio perfektnu seriju iz ligaškog dijela sezone, a večeras od 20 časova u Ražljevu će pokušati ostvariti novi trijumf, te tako izboriti plasman u finale plej-ofa.

Tamo će ih čekati bolji iz dvoboja Gacka i Crvene zvijezde. Gačani su bili bolji u prvom susretu i slavili 3:1, a vidjećemo da li će odbojkaši iz Obudovca uspjeti da slave u revanšu i tako izbore "majstoricu", s obzirom da se polufinalna serija igra na dva dobijena meča. Revanš u Obudovcu je u srijedu od 20 časova.

Finalni mečevi zakazani su za 16/17. i 19/20. april, a u slučaju da se dvoboj koji će odlučiti šampiona Republike Srpske produži na tri susreta, odluka o najboljoj ekipi pašće 23/24. aprila.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC